Killzone2-50 ron
Street Fighter IV(C.E)-120 ron
MAG+headset-180 ron
GOW3-190(thx barbavali)
Ooo da, super achizitie din parti.....Asta este inca un motiv pentru tine sa te duci pana la Cocosatu nu ? lol Cred ca glumesti man, dat totusi, a fost 27 de lei de la PCZONE (se afla pe la Universitate, pe langa Ministerul de Interne) (stiu, sunt un zgarciob si jumatate, dar nu aveam decat 30 de lei la mine si m-ai vroiam si un hamburger de la MC si nu am m-ai avut chef sa platesc cu cardul, doamne...lol) Plasticul nu este aproape deloc moale si iti multumesc pentru sfat, acuma cablul sta mult mai lejer! ( vorbesc serios
)
God Of War Ultimate Trilogy Edition
thanks goes to my better half Cami, fara de care nu as mai fi avut eu Pandora's Box; i've lost my hope and she made a miracle
i'm SO happy this pack is awesomeness incarnate !
Army of Two: The 40th Day - mulţumesc HanSolo şi CG!
Cuboid + Pro levels addon (PSN Store US) - un joc excelent, regret că nu l-am luat mai devreme.
Eu intr-un fel am inteles ironia... Pooaul, ti se sterg posturile pentru ca nu au nici un sens. Zii mersi ca nu ai primit si warn (poate ca ai primit) pentru acel post.
Focus, el era de mult un dracusor impielitat....2. Nu sunt permise discuţiile gen irc, reply-urile monosilabice....!
Si ON :
Traiasca Zavvi !174 de lei cu tot cu transport ambele jocuri
!
A ajuns, a ajuns! Wooooooooo!
Espgaluda II (エスプガルーダII) - Black Label Am prins first print(o raritate!)
The first print edition also includes a soundtrack.
De pe Buy Espgaluda II Black Label (Xbox360) - Play-Asia.com
A costat ~ 200 de lei și a ajuns �n 39 de zile.
De pe play-asia mereu-mi ajung jocurile/gadgeturile greu- cel mai rapid a fost acum 3 ani...mi-a ajuns un gadget pentru X360 �n ~ 15 zile.
Bookmarks