10x RACHyyy pentru Resistance 2 normal. Pentru restul, exista zavvi![]()
10x RACHyyy pentru Resistance 2 normal. Pentru restul, exista zavvi![]()
Prima oara luasem platinum-ul de pe zavvi din greseala, aveau resistance 2 la 15 lire si nu mentiona niciunde ca e platinum. Doar in mailul in care ma anuntau ca s-a trimis comanda mentionau ca e platinum. L-am luat din nou pentru ca vroiam versiunea normala. Platinum-ul merge la altcineva saptamana asta la schimb cu Oblivion GOTY
In cazul in care mai vrea cinevaController Charging Stand pentru PlayStation 3/Schimb - Okazii (43457927)
RACHyyy - am vazut ca ai avut o oferta pentru a adopta un "copil" mai sus. Cum nu ai dat nici un raspuns clar, m-am gandit ca nu-ti plac "copii" cuminti, asa ca: am 30 de ani, fumez la greu, beau (alcool, nu beau apa sau sucuri), sunt un trantor, am 110 Kg, mananc de 5 ori/zi, nu am job si nici nu intentionez sa-mi caut unul. Ai nevoie de asa ceva? Este gratis, nu trebuie sa platesti nimic sa-l capeti. Plus ca ti-l aduc personal![]()
Noul meu controller de PS2.
Este un pic mai mic decat cel original. Din ce scrie pe cutie, merge si la PS3 & PC (are si adaptor) dar nu are trigger.
Thx ... am avut norocul sa le gasesc la pachet pe celalalt forumPai , trebuie sa m-antrenez , nu ??? Vine donelu , s-a antrenat si Walkman ... o sa fie competitie nu gluma !
Arata bine!Bravo!Dar poti apasa pe butoanele alea(cele din laterala)?Nu sunt cam prea multe?lol
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks