Update! - X360 Game Collection!
Wooooo! Efectul lenticular e de nota ZC.
- Vanquish (ヴァンキッシュ)
^Poate ar trebui sa tac acum,dar totusi,ce mare lucru e daca a pus coperta de pe net?Cu ce era mai bine daca statea si facea poza la carcasa jocului care are coperta identica...
^Da,una din astea.Dar chiar nu stiu de ce sar unii in sus pt atata lucru.Oricum,e colectia lui de jocuri,deci nu ne afecteaza pe noi cu nimic daca are jocul x sau nu.
Da-o dracu' de treaba! La o stire sau un articol va doare mana sa dati un click, dar la o poza de pe net... repede, sa faca thanks-uri. (ca si comparatie, majoritatea stirilor abia ajung la 15 thanks-uri, doar daca e vorba de un joc foarte asteptat se fac cam 20-25; in cazul jocurilor neinteresante sau jocuri pentru consolele portabile - uneori si pentru Wii/PS2 - nu se strang nici macar 10)
Văd că ești nou pe aici, poate nu ai apucat să citești tot threadul ăsta, deci hai să-ți explicăm noi de ce trebuie puse și poze reale: există oameni at�t de josnici �nc�t iau poze de pe net și le pun aici pentru a primi niște amăr�te de thanks-uri, care oricum nu �i folosesc la nimic. Și nu e vorba despre un caz singular, s-a �nt�mplat de mai multe ori, ba chiar s-a �nt�mplat să se folosească și poze mai vechi din thread, how lame is that?
Da stiam ca trebuie puse poze reale.E adevarat nu sutn de mult timp pe acest forum.Dar nu mi s-a parut asa mare chestie ca a pus o poza depe net.Oricum,u nu dau 2 bani pe ,,thanks''.Nici nu stiu al ce sunt bune!
ra tata tatatata double kill , multi kill , killing spree , GODLIKE , LUUUUDACRIS.Asta faci tu cu limba romana i.gamer.La multi ani si sa va prinda anu cu cat mai multe poze pe threadu asta.
Guys.. haideti ca mai e putin si intram in noul an si n-are rost
daredevil, tinand cont de calitatea celei de-a doua poze pot sa zic ca inteleg de ce initial ai optat pentru una luata de pe net. Chiar si asa, doar cea de-a doua are ce cauta aici.
erik, ai dreptate cand spui ca o stire sau un review ar merita mai degraba un 'thanks' decat niste poze cu jocuri sau alte accesorii de gaming. Problema e ca threadul asta e mult mai frecventat decat sectiunea de stiri. Dar eu consider totusi ca si pasiunea gamerilor, reflectata tocmai de aceste poze, merita, la randul sau, rasplatita.
Am filmat cu telefonul si nu s-a vazut bine pentru ca nu am gasit camera si cred ca am facut-o putin din miscare si a dat putin acel efect "blurry"
La Multi Ani dudes lasati conflictele bucurati-va de aceasta noapte magica! Multa fericire, sanatate si jocuri bune cumparate in anul ce urmeaza!
owned AngelicToucH
Bookmarks