...lol, normal că aia nu-i camera mea :)) -am pus deja o poză cu ea (ajunge). Am căutat la �nt�mplare pe Google o poză cu cabluri multe :))
Oricum...slabă treabă și cu VPN-ul :/. Zici că vreau să fur secrete de stat...nu să cumpăr un joc, lol.
Ei, asta e...bine că s-a rezolvat.
Nu l-am cumparat, l-am primit, un fel de "cadou" pentru un serviciu facut cuiva. Din pacate nu-i chiar ce vroiam, nu-mi place jocul, desi se incadreaza perfect in "profilul" meu. Cine mi m-a facut cadou stia ca-mi plac jocurile FPS si ca am XBOX 360. Si stia si ca-s colectionar (de placi video si de jocuri). Asa ca asta a fost alegerea lui...
Oh well...cred ca o sa incerc sa-l schimb, n-are rost sa-l desfac, poate o sa se bucure altcineva de el.
Scuzati calitatea dar eram prea grabit sa le desfac.
De la mos craciun Bodo lol
LE: E foarte frustrant sa le fac sa stea in picioare arghhhhhh, toate au gauri in picioare pentru suport da' nu au venit cu unu
Stand-ul de pe amazon.co.uk, luat tot prin bodo
Iar controller-ul nu a patit nimic, e o chestie care se ataseaza pe right stick luata de aici FPS Freek & Speed Freek GamerPack by KontrolFreek - Xbox 360 & PS3 Controller Accessories
Aia e după ce le-am mai aranjat puțin:
achizitie noua...
Lost Planet 2 - PS3
daca nu ati jucat jocul... puteti vedea si prima misiune.
Mie unu' mi-a placut "filmuletul" si ca sa nu fiu offtopic "am adaugat" si cateva "poze" cu ce-am primit astazi... pardon, ieri
nasol... vezi ca vin "gamerii" si tipa ca ai pus asemenea vechituri de jocuri..
on topic: cat te-a costat un alien? arata super. poate faci niste poze mai in detaliu... daca ii desfaci cumva
Bookmarks