Classics HD
Fairytale Fights @ PS3 thanks cryyo
Multumesc Postei Romane pt. serviciile de 2 lei pe care le ofera.
2 iepuri
LE: se lanseaza pe 20, adica maine, dar un bun prieten lucreaza la un magazin de profil si a putut sa mi-l dea mai devreme. am incercat acelasi lucru si cu Mass Effect 2, dar inca nu l-au primit. pachetul a costat 90 de euro.
Luat astazi din Flanco AFI Palace = 99,90 lei (cam scump avand in vedere ca la pretul asta puteam sa-mi comand Mafia 2 de pe zavvi, dar nu il aveam in colectie si este si sigilat).
Thx h0stile pentru Assassin's Creed 2: Black Edition si Killzone 2: Press Kit
RACHyyy, cu cine faci banking?
Miercuri ora 13:00 - mail de la ShopTo, jocul a fost expediat
Joi ora 14:00 - jocul e in cutia postala
Noile achizitii! Enslaved de la 4games si Vanquish de la userul eyesburner(multumesc frumos).
Cu Enslaved nu am mai avut rabdare si l-am desigilat :">
it's colored and pretty. Iar partea de combat e foarte bine finisata. De aceea am luat jocurile pentru ca am auzit numai lucruri bune despre gameplay,faptul ca arata si foarte bine e un plus. Recomand Enslaved desi sunt doar la inceput. M-a captivat deja povestea, mecanica si partea vizuala.
Ah...de cand caut un xbox crystal la un pret decent...Dar l-am gasit in sfarsit. Luat in seara asta. Din pacate fara controler, a trebuit sa imprumut unul de la un prieten.
Dupa o super noapte de "New Super Mario Bros." m-am intors si cu un cadou
P.S. Pentru cine nu l-a jucat inca, mai ales in patru jucatori, este... sa fereasca sfantu'... DEMENTIAL !!!
Multumesc lui nemmo pentru si lui Dark Wadder pentru.
Let's the and .
Bookmarks