Well, am zis ca au fost prea multe jocuri lately, asa ca am tras si-o serie de dvd movies (de la www.mymovie.ro) plus un bluray si un cd-audio![]()
Well, am zis ca au fost prea multe jocuri lately, asa ca am tras si-o serie de dvd movies (de la www.mymovie.ro) plus un bluray si un cd-audio![]()
@Monky:
Parca am vazut in ceva post anterior ca ti-ai luat trilogia Matrix pe blu-ray si acum vad ca ti-ai luat unul din ele si pe dvd. Poti sa-mi spui, te rog, cat ai dat pe boxsetul blu-ray mentionat mai sus si de unde l-ai luat?
maniac360: ce vezi acolo in poza nu este un DVD. Este soundtrack-ul (cd-audio). Boxsetul blu-ray este de pe amazon.co.uk si a fost aproximativ 30 Lire (aveam preorder). Acum nu mai stiu cat este. Oricum, vezi ca exista si un boxset de 7 disk-uri or so (care contine si Animatrix, extra scenes, etc)... dar care e 70 lire daca nu ma insel.
Super oferta 30 ron cu tot cu transport...a meritat...jocul este foarte dragut...o sa il devorez de maine ca am teza la Romana.
...update
1x HDD WDigital, 1 TB, 7200rpm, 32Mb, Serial-ATA II 300, WD10EADS, Caviar Green, Perpendicular Magnetic Recording (PMR)
(cu ăsta am un total de 2 TB 600) - plini cu prostii și nimicuri...
...și un XBL Arcade Game (Banjo Kazooie - 1200MS Points). - (bring back the memories@N64!)
*Waiting for Left4Dead...and Soul Calibur IV...
*
Max tu ai cv cu PC-ul.Chiar iti place sa bagi atatia bani in calculator?Scuza-ma ca intreb.
Da pentru ca industria jocurilor pe PC are foarte multa piraterie.Si banuiesc ca Max face asta pt Colectia lui.
demential jocul Family guy
este o minciuna ca la media sunt reduceri...au niste preturi bomba unele jocuri
Bookmarks