adica sambata dimineata vrei sa spui.
sa vezi ce sar pe tine acum zecile ce au facut comanda vineri seara.
/////Edited
Mi-am exprimat o idee pe care nu multi au putut sa o inteleaga asa ca am sters-o!
Multumesc!
Te referi la userii consolegame.ro care au facut comanda la Gameshop pentru ca au urmarit acest forum? De ''cocalarii'' astia zici?
Cum adica au primit lucruri pe care nu le meritau? Le-au furat, sau cum? Deja exagerati cu plangerile astea puerile. Nu v-ati primit statuetele si altii le-au primit. Asta e. Nu cred ca mori. De-aici si pana la OPC si alte acuzatii e cale lunga.
Multumesc GameShop! Un adevarat chilipir, luat cu pretul editiei standard.
Imi pare rau pentru situatia intamplata, era normal sa existe probleme din moment ce GameShop-ul nu are un site care-si actualizeaza stocul automat, dupa fiecare comanda confirmata. De aia s-a ajuns si la situatia asta, cand s-au facut o gramada de comenzi in weekend, situatia scapand de sub control (mai ales la produsele cu stoc limitat) cand s-au facut zeci de comenzi pe acelasi produs. Probabil aceasta situatie putea fi evitata daca se facea in cursul saptamanii toata treaba.
Am respect pentru GameShop si pentru tot ceea ce fac ei pentru gaming-ul romanesc si pentru piata din Romania. Nu trebuia sa iasa atata scandal din niste probleme organizatorice, care sunt convins ca nu vor fi repetate la promotiile urmatoare.
Bookmarks