In general nu raspund la provocari, dar e sunt atat de amuzanti acesti tineri consomolisti incat trebuie sa le raspund si sa cu o ultima replica in aceasta furtuna dintr-un paharel cu ceai "di mienta".
Tovarasu' SirAndrew - exista o diferenta intre Darth Vader si Dark Wadder. Foloseste goagle si te vei limpezi.
De asemenea o poza e o poza, iar daca cineva da indicatie e tot indicatie. Deci si prin urmare tov. Sir asculta melodia cu Lordul John ce vine in romania... Te va lamuri pe deplin despre opinia mea despre tine.
Tovarasu' darkpaul13 - o poza originala e o poza originala. Daca unul iti spune ca ceea ce tu vezi nu e adevarat, ca acolo e pixelul maro, tu ce faci? Am preferat sa prezint ceva cu o imagine facuta de mine cu un scanner. Am obtinut o poza originala. Daca exprimarea era la forma de sugestie nu ziceam nimic, dar indicatia e mult prea...
Asadar si prin urmare nu vad de ce va comportati cum un om corect a remarcat: "dar rai mai sunteti ... v-ati format un mic grupulet, militia forumului". Cu ce autoritate?
Ma linistesc si voi servi in continuare tacerea in aceasta iarna a vrajbei noastre. Nu voi continua subiectul.
P.S. Expresiile si cuvintele cu litere schimbate au fost folosite in mod intentionat asa ptr. efect.
Bookmarks