...știi ce ai de făcut, nu? Add RonanN1 4 Tekken 6!![]()
Am sunat azi la Carefour Cluj si cica nu au ...
Oricum tipu' o zis: "Platinium, sau cum?" deci poate nu stia.
LE: Normal ca te cred![]()
am precizat ca e vorba de Carrefour Brasov,daca mai merge cineva din Brasov va poate confirma,n-am nici un motiv sa postez niste preturi aiurea,va fac poza la bon daca vreti
culmea ca am fost si acum cateva zile si erau cele cu 24.90 la pretul de 60 lei ,astazi erau puse preturi mari cu reduceri de la 60 la 24.90
eu nu am avut probleme.chiar si pretul cu codul de bare este trecut pe toate jocurile cum am precizat mai sus
Luat acum 20 de minute din Carrefour Constanta. Din pacate, era ultimul joc la oferta. O sa dau in weekend o fuga prin alea din bucuresti, poate gasesc Infamous.
Intotdeauna se ia cel mai mic pret gasit de catre cel care da report la post - (pret afisat pe site sau cu dovada gen chitanta .. etc) - deci referinta este ziua cand se face plangerea ca pretul e mai mare ca la magazin, de aia este bine ca la vanzare sa exista o marja suficient de mare (totusi in cazul Uncharted 2 vorbim despre un joc aparut de peste 18 luni ... iar pretul de sub 50 este unul normal)
Poate peste 1-2 ani cand jocul nu se va mai gasi in magazine si lumea isi va dori sa-l joace (deoarece merita fiind un joc triple A) atunci pretul va creste din nou.
Bafta si keep ontopic.
Mai gasiti in Carrefour Brasov Uncharted 2 nonplatinum la 49.9 alaturi de alte jocuri.Am postat cu o pagina in urma lista completa.Am mai fost azi prin Carrefour si inca le gasiti pe toate,aceleasi preturi.
O sa ma duc si eu maine in Carrefour Constanta si Carrefour Braila sa vad ce oferte mai sunt valabile.
Off Topic: Sa vedeti azi cate poze o sa fie postate cu (,) Killzone 3 Helghast Edition. De-abia astept sa il incerc si eu
![]()
Bookmarks