Oaw inca mai cumpara lumea jocuri de PSP - chiar ma mir bravos mai dristiandark.
Si sa continuam in aceelasi stil
Oaw inca mai cumpara lumea jocuri de PSP - chiar ma mir bravos mai dristiandark.
Si sa continuam in aceelasi stil
E si functional ? Controller, cabluri, ceva... sau e doar chel ? Oricum e super pret impreuna cu jocurile alea. Dar nu ma plang pt ca si eu am luat vara trecuta un PS3 60 GB cu 1 joc si 2 controllere la 450 lei Insa daca ne gandim un pic astea ar trebui sa fie preturile normale, nu oferte bomba, avand in vedere ca de multe ori gasesti consola sigilata si cu garantie in magazin sub 1000 lei... Dar na, romanul e roman, el cumpara ceva, il foloseste 2 ani si apoi vrea cu 3 lei mai putin decat e in magazin produsul sigilat si in garantie.
Si ca sa fiu ontopic : vreau sa-mi fac colectia NFS, deocamdata am NFS2-6, Underground si Most Wanted. Am luat acum ProStreet, urmeaza Underground 2, Undercover. Restul (Shift, Hot Pursuit si Shift 2) mai incolo, dupa ce le mai scade un pic pretul
Functioneaza perfect, are si cablaraia + HDMI-ul si 2 controllere dualshock 3, dar am uitat sa le pozez
sa stii ca nu pe toti ne roade invidia eu personal i-am dat thanks pentru ca omul si-a luat editiile respective in loc de cele normale in timp ce majoritatea din Romania nici macar nu vor sa auda ca isi pot lua jocuri originale (au fost discutii nenumarate pe tema asta pe forum, asa ca nu o sa continui)
gata cu off-topic-ul
Te rog sa recitesti. Nu trebuie sa justifici thanks. S-a pus problema de cum sa NU dea cineva thx. Si am raspuns, imho.
SI eu ma limitez aici cu off-topicul. O sa adaug ceva poze in cursul zilei... in limita timpului.
/joke RACHyyy pe respectivul l-ai imprumutat cu bani??
In prima faza, cand am auzit pretul, acelasi lucru l-am crezut si eu, insa m-am inselat
Da, ShopTo. In general ei le trimit marti/miercuri si ajung joi/vineri (vineri fiind lansarea).
Bookmarks