Vrumm Vrummmmmmm![]()
Lasa ca facem un meci impreuna si ma bati acolo
Mai ai un pic de rabdare .....stiu cat de grea este asteptarea,imi pandeam postasul de ieri
...vine cu jocul Monster Jam 3. http://www.thehut.com/games/platform.../10308106.html
Acu mi-am dat si eu seama.. nu credeam ca se mai fac jocuri cu Monster Trucks. Pff, ce vremuri cu Monstertruck MadnessBull-dozer
Ms,da cine se uita la review-urile de la Zona@IT!, eu unul nu.Stiu ca nu e privit prea bine jocul in general dar am jucat aseara putin si nu mi s-a parut oaia chiar asa de neagra precum vor altii sa credem
.Armele se comporte destul de bine,clasele par destul de bine definite,optiunile de customizare sunt mai mult de o gramada.Per total pare un joc destul de bine pus la punct,ramane sa vad cat de bine se misca online si cum e sa joci cu prietenii,ca sp nu e cine stie ce.
A ajuns astazi la ora 11 dar n-am avut timp sa postez, multumesc gameshop, acum asteptam codurile prin email.
yeah.. me too.
dezamagit insa sa constat absenta dlc-ului exclusiv PS3... rockstar ne-a tras-o in cel mai urat mod posibil daca au facut aia exclusivitate pt US.![]()
ati gasit pe undeva sa scrie ca dlcul este exclusiv US?
eu tot ce am gasit oficial e ca au zis ca e exclusiv PS3 si atat...
Bookmarks