e nebunatic rau bodo ... sa vedem cand le joaca
BoDoPSX cand vrei sa te apuci de Lego SW sa-mi zici ca nici eu nu am prea jucat inca .. astept partener online co-op sa-l termin![]()
pai Bodo... ii iau si eu psp teroristei mele si tu iti inveti piticul termenul de share![]()
wow,chiar ca este o super oferta nu mai are cel care a vandut?mie din pacate psp ul mi s a ras acum o saptamana...iar cei de la flamingo a spus ca a fost din vina mea si nu mi l au schimbat....
![]()
cu mici fixari,acum pot spune ca e "blana" consola mea
merci BoDo
http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post38828
Man! De unde ai luat seria 3 din World of Warcraft si cu cat?
Da-mi si mie un pm te rog, as vrea sa le iau si eu pe toate 4 si poate le pot lua cu ajutorul tau.
Multumesc!
Seria 3 poze si de la mine maine le iau de la Bodo thx man din suflet inca o dataSeria 2 pe drum
O sa fac un rewiew la seria 1, 2 si 3 pentru amatori de asa ceva
![]()
Seria 2 o am si eu demult, am luat-o de pe play-asia (au si seria 3) dar nu mai iau nimic de la ei, am asteptat cred ca o luna jumate dupa pachet + certuri cu ei.
Din cate stiu eu mai e pana sa apara in europa, pe 19 apar. Oricum, Bodo, te rog mult da-mi si mie un PM sau linkul de unde le-ai luat fiindca imi iau si eu destule de pe ebay, le vreau si eu.
Multumesc
man sellerul nu mai are pt ca dupa cum vezi eu am luat decat 2 din 4. search pe uk pana gasesti la vreunu. am mai vb cu 2 selleri si au zis ca pana de anul nou primesc. acum nush cat de real e.
bafta
Bookmarks