e nebunatic rau bodo ... sa vedem cand le joaca
BoDoPSX cand vrei sa te apuci de Lego SW sa-mi zici ca nici eu nu am prea jucat inca .. astept partener online co-op sa-l termin![]()
pai Bodo... ii iau si eu psp teroristei mele si tu iti inveti piticul termenul de share![]()
wow,chiar ca este o super oferta nu mai are cel care a vandut?mie din pacate psp ul mi s a ras acum o saptamana...iar cei de la flamingo a spus ca a fost din vina mea si nu mi l au schimbat....
![]()
cu mici fixari,acum pot spune ca e "blana" consola mea
merci BoDo
http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post38828
Man! De unde ai luat seria 3 din World of Warcraft si cu cat?
Da-mi si mie un pm te rog, as vrea sa le iau si eu pe toate 4 si poate le pot lua cu ajutorul tau.
Multumesc!
Seria 3 poze si de la mine maine le iau de la Bodo thx man din suflet inca o dataSeria 2 pe drum
O sa fac un rewiew la seria 1, 2 si 3 pentru amatori de asa ceva
![]()
Seria 2 o am si eu demult, am luat-o de pe play-asia (au si seria 3) dar nu mai iau nimic de la ei, am asteptat cred ca o luna jumate dupa pachet + certuri cu ei.
Din cate stiu eu mai e pana sa apara in europa, pe 19 apar. Oricum, Bodo, te rog mult da-mi si mie un PM sau linkul de unde le-ai luat fiindca imi iau si eu destule de pe ebay, le vreau si eu.
Multumesc
man sellerul nu mai are pt ca dupa cum vezi eu am luat decat 2 din 4. search pe uk pana gasesti la vreunu. am mai vb cu 2 selleri si au zis ca pana de anul nou primesc. acum nush cat de real e.
bafta
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks