Un super joc si inca unul...
Cum v-am obisnuit deja cu Zelda pentru 3ds si Dark Souls - inca o achizitie cel putin spectaculoasa (pretul platit 780 coroane ~ 30 EU)
Pai goleste-ti casuta (sterge mesajele primite si trimite) si o sa poti trimite. Si vezi ca daca nu faci asta nici nu poti primi mesaje.
Cred ca rodarkone le ia dintr-o piata din Cehia, pacat ca nu-s in engleza.
Si ca sa nu fiu offtopic prezint o poza cu 2 achizitii de saptamana asta (au fost mai multe, dar astea sunt mai la indemana, restul le-am indesat prea adanc in dulap)
Raver X de ce vorbesti la plural ? din cele 2 pe care le-am cumparat doar Uncharted 3 ul nu este engleza (ma rog jocul este in engleza) "accesoriile" nu sunt. (dark souls era 100 % engleza) iar Zelda am cumparat'o din magazin cu 1 zi inainte de oficial pentru ca aveam preorder si nu a fost specificat ca este interzisa vanzarea inainte de termen.
Oricum nu am avut timp sa il butonez - am dormit ieri (pentru ca am lucrat de noapte) si dupa ce m-am trezit am plecat din nou in tura - insa munca s-a terminat si acum am 4 zile pe care le pot aloca 100 % lui Drake
Si ca sa nu fiu offtopic - pe ce am dat eu echivalentul a 3 EU ->
Latest:
Rage @PS3 ( Mare pacat de problemele existente pe ps, ca gameplay este bestial )
&
Forza 4
Niste jocuri incredibile, cu doar 30RON. Toate de pe aria de Licitatii. Va sfatuiesc pe toti sa mai aruncati o privire pe acolo din cand in cand, gasiti jocuri ieftine, si ajutati si site-ul.
Avem asa:
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars Knights of the Old Republic II
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars Jedi Starfighter
1. Bioshock - Steelbook Edition - Xbox 360 (Thx Rachyyy)
2. Castlevania: Lords of Shadow - Xbox 360 (Thx Robert Dinu)
Part 2. -> cado' de la concubina Best in the world! PAL UK - Resistance 3 Survivor Ed.
Bookmarks