Kit SOCOM+sony bluetooth, doar 50 lei pachetul, ratacit prin flanco![]()
Kit SOCOM+sony bluetooth, doar 50 lei pachetul, ratacit prin flanco![]()
Infamous 2 - 50 ron @ Flanco Unirii. Initial fusese prietena mea aseara acolo si cumparase varianta platinium edition , plus ca banda aceea galbena indoise putin carcasa jocului. Am revenit eu azi dimineata in magazin cu jocul si bonul , iar o angajata foarte draguta de acolo mi-a schimbat jocul , cu toate ca nu intelesese de ce vreau sa il schimb , pt. ca era acelasi joc. I-am explicat ca sunt 2 variante diferite , si eu o vreau pe cea non-platinium, fara a mai intra in alte detalii. Totul a durat doar 5 minute , recomand Flanco
.
Consola PSVita editie limitata Assassin's Creed 3 : Liberation (alba).Joc Uncharted : Golden Abyss (Most Wanted si LBP Vita inca nu au ajuns).Abonament de 1 an PS+.
Altex . (ma surprinde ca au reusit sa-mi aduca jocul in 48 de ore tinand cont de zapada de afara)
Resistance 3 - special edition
49.98 RON - FLANCO
Comandat in 10 Dec ajuns astazi 17 Dec cu TNT.
Ajuns in 10 zile de la TheHut (5-14 decembrie).
Insa, surpriza! Deschid pachetul iar jocul nu este nicaieri de gasit. Din cate am vazut in unboxingurile de pe YouTube jocul vine separat de cutia cu continutul Special Edition. Se pare ca cei de la TheHut au uitat sa impacheteze si jocul. A mai primit cineva editia asta si este in aceeasi situatie? O sa le dau un mail sa cer lamuriri.
Am primit si eu un colet vineri - dar nu am apucat sa-l verific, a venit prin curier in vreo 9 zile de la confirmare. Saptamana asta imi intra in posesie si-ti zic ce si cum. Sper sa nu am aceeasi surpriza neplacuta. Sa ne ti la curent cu ce-ti mai zice thehut in privinta jocului lipsa.
O zi faina,
L.
Ce mi-am cumparat eu acum cateva zile, dar n-am apucat sa postez. Multumesc userului iPaul pentru codurile psn.
In final am pus mana pe RE director's cut.![]()
Bookmarks