mai am cateva pe drum. atat.
![]()
din nou record la delivery de data asta de pe shopto. drum set comandat ieri la prinz , livrare prin TNT, sosit acasa azi la pranz![]()
15.40 lire prin TNT, mai putin de 24 ore (plecat la 18:36 din uk - ajuns la usa la 13:30)
Benq E2200HD. E un monitor fullhd de 22", de fapt 21,5" pentru ca are aspect ratio 16:9. Are si port HDMI dar nu il folosesc deocamdata pentru ca tin consola pe VGA si PC-ul pe DVI.
gz eu am primit modelul de 24"
si ca o paranteza ref la drums tocmai am incercat la GHWT si merg perfect![]()
Pai eu am avut leptopul conectat la TVul meu HD cu VGA pana mi-am luat HDMI si mi sa parut ca se vede mai bine cu HDMI , mai ales la filmele Blu-Ray.
M-am gandit sa imi iau dar din ce m-am informat pe internet, inclusiv dintr-un interviu cu un reprezentat Microsoft, nu ar trebui sa existe diferente de calitate. S-ar putea ca anumite display-uri sa se simta mai bine pe hdmi decat pe vga si am inteles ca e mai bine daca rulezi bluray-uri, insa eu nu am bluray-player asa ca nu stiu daca are rost sa iau hdmi. Poate o sa incerc o data, nu stiu. Si in plus display-ul meu e un monitor cu suport de reozlutie fullhd si port hdmi nu televizor fullhd. Cred ca sunt diferite ca tehnologie desi s-ar putea sa ma insel.
winkus monitorul are panelul glossy ? gratz (cautam ceva glossy eu![]()
Te referi la display daca e glossy sau la partea din plastic care sustine? Display-ul in sine nu e, adica nu reflecta. In schimb rama-sau cum se numeste e un black glossy destul de dragut.
da la display ma refeream, pt ca caut si eu un best-buy cum e Benq tau insa cu panel glossy
Bookmarks