Cadeau![]()
Cateva tinichele, luate la pachet. Cele care nu ma intereseaza le gasiti pe thread-ul dedicat.
Anarchy Reigns LE - sosit vineri de la zavvi, exact in ziua lansarii. O surpriza foarte placuta din partea lor.
Jocurile + cardul de 32GB
P.S.Mii si mii de multumiri userului iPaul![]()
@Graft: Vad ca at. cand intreb eu de un pret la un produs postat aici, sunt offtopic si postul imi este sters si primesc warn direct, dar cand un alt user ne invita "la una mica" pe threadul de "ce ne-am cumparat azi" e ontopic, tolerat si chiar sustinut acest gen de atitudine.
Nu sunt ipocrit, ca si eu am gustat gluma dar as prefera sa se aplice acelasi tratament pt. toti. sau eventual aduse amendamente la regulile de posting si limitele aplicarii lor de admini.
Ori suntem golani, ori nu mai suntem?!(cu totii)
pai am vazut ca se posteaza si intrebari despre produsele prezentate, acum ca mai intervine un moment in care lumea glumeste nu cred ca e o problema. La asta ma refeream.
Rasko a fost mai agil ca mine. Mai nou sunt tolerate (dezlegare de la Darkie) și comentariile legate de achiziții, evident în unele limite care nu depășesc bunul simț.
Bookmarks