2 PSOne + Joc Madden NFL 99.
Deabea asteptam sa ajunga. Acum ma pot face de ras online.
150 Ron-Altex(Pentru cei interesati, cel mai bun pret pe care l-am gasit pe siteuri Ro)
Venira de la zavvi cu dispatch 3 Ianuarie, intrate in Posta pe 14 Ianuarie via posta Austriaca (inca am un MAxPayne 3 pe drum care sper sa ajunga de data asta)
Din pacate carcasa de la FarCry3 a fost crapata la transport.
In sfarsit am carcasa pentru Assassin's Creed 3 : Liberation.Rusine ca economisesc si cu asta(ma refer la bundle).
Multumiri userului iaur
In sfarsit a ajuns si jocul mult dorit multumita lui musicdvdsrok la pretul foarte bun de 185 lei sigilat .
2 x carcase pentru PS3 prin RobertDinu, am tot cautat niste carcase originale si n-am gasit, pana am dat de AllRoMedia.com
Carcasele sunt complete, folia exterioara pentru sustinerea copertelor, e totul in regula! Recomand pentru cei care cauta sa inlocuiasca carcase zgariate, rupte, sparte...
PS: carcasa e pozata cu fundul in sus , scuze![]()
trilogia mass effect pt europa vine cu 3 discuri separate într-o cutie mai mare, fiecare blu ray cu carcasa lui, problema e ca nu au voie sa le vanda separat, e vreo 110 lei
http://www.gamestore.ro/product--Mas...PS3--8785.html
Update la jocurile PSVita.
Si ca de obicei ii multumesc lui iPaul![]()
Update! PS3 Games Collection:
- Yakuza: Dead Souls Limited Edition aka Yakuza: Of The End Limited Edition
And the thanks goes to... uhmm... eBay, who else. Sorry Sam, se pare ca vei ramane in cutiuta ta sigilata.
Are cineva editia US cu celalalt steelbook (+artbook and usb drive)?
Unu' rosu in asteptarea lui KratosEmag, 180 lei, de la produse resigilate. Ambalajul e putin deteriorat intr-un colt, atata tot, in schimb primesc 2 ani garantie. Good deal.
Bookmarks