Revenire la era PsP![]()
Pastrati si voi discutiile despre monitoare, mufe, etc pentru privat. Pana la post-ul cu psp-ul "pink"toata pagina a fost offtopic.
Da man,e pink am fost norocos ca l-am gasit.E foarte misto culoarea mereu am avut o slabiciune pentru ea![]()
ta nam... te astept la un pm sau pe mess sa iti spun cum sa iti iei flashback daca te intereseaza... si bineinteles sa te inscrii la concurs, daca te atrage![]()
Lasati jukistu ca e in vrie .... omoara la ei junkist nu te lasa, da-i cu drujba .. bwahahahah
PS: cu alte cuvinte sa stapanesti sanatos cutia alba (uneori, mai rar, neagra) ...
andreips3 nice laptop
update
Incep sa urasc TheHut ! Pe langa metoda idioata de a trimite doar cate un disk per plic, au inceput sa se miste mai rau decat play-asia... Deci multe dintre diskurile pe care le vedeti aici sunt comandate de mai mult de o luna si jumatate (de fapt toate au fost comandate in ideea sa ajunga inainte de Craciun). Si desi ma indrept spre 2 luni, inca nu au venit toate. Duca-se... vroiam SingStar-ul pentru party-ul de sarbatori... bine ca a venit azi...
Bookmarks