Multumesc iry
User serios si de treaba
NU CEEA CE AM COMANDAT. Jocul NEFIIND essentials pe site (nici poza, nici titlu)
Bine... daca ii intrebi pe cei de la Altex (printr-o sesizare/reclamatie), citez: "Doar coperta este diferita, jocul fiind acelasi". 'ai sa mori tu?! Poate ca pentru coperta voiam sa-l cumpar.
Dezamagit total de ei, de data asta.
LE: @GODZYLLA Cu mine nu au vrut sa rezolvePentru ca din seria de jocuri si pentru CA COperta
Offtopic: Asa am primit eu Driver San Francisco pentru PC. Era varianta Exclusive, dar le-am dat mail ca nu e nicaieri specificat acest lucru si vreau sa il returnez/schimb. Le-am propus sa il schimb pe alt joc la mine in oras ca sa nu mai faca un drum degeaba la Bucuresti. Important e ca am rezolvat
//Pentru ca coperta si la mine, ca de-aia am si vrut sa il schimb. Ar trebui sa specifice fie prin imagine, fie prin titlu, fie prin ambele, iar din moment ce nu l-ai desigilat ar putea sa ti-l schimbe.
Haha. Season Pass cumparat pe Amazon dupa ce le-am trimis un mail daca ar fi de acord sa imi dea 20$ gratis ca sunt client fidel. Si mi-au dat. "One-time only".![]()
Vă rugăm nu mai adresați întrebări aici, avem threaduri dedicate pentru ajutor/nelămuriri/etc. De exemplu: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/
Puteți la fel de bine să folosiți sistemul de mesagerie privată aka PM.
Dupa o saptamana obositoare, in care nu am chef de jocuri grele, motanul incaltat imi sare in ajutor.
Bookmarks