Mo e prima oara cand umblii cu un Air? Mie mi se pare mai mult accesoriu de imagine dar poate ma insel in privinta utilitatii
@Pastilutza parca primul nu era Air.. sau ma insel eu.
Da nu m-am uitat sa vad ce e.Am vazut "Marul" si am zis ca e tot unu ca ala.(Niciodata nu e de ajuns un laptop)
@khan... este la fel de util ca si oricare laptop si crede-ma ca nu simti lipsa dvd-drive-ului
@pastilutza... celalalt este macbook clasic; cel alb
daca nu iti trebuie putere da calcul/video pt randare video sau jocuri cred ca e cel mai fain laptop![]()
superb Air-ul. sa-l stapanesti sanatos. de curiozitate, cite ore te tine bateria?
Khan, nu pot sa inteleg de ce ar fi doar un accesoriu de imagine. in fond, menirea unui laptop este sa fie cit mai portabil/usor posibil fara sa faca rabat la performanta. din punctul asta de vedere, mi se pare Air-ul accesoriul perfect. da, sunt laptopuri la banii aia cu performante net superioare, insa nici unul nu imbina atit de bine designul (minimalist) cu portabilitatea. am pus mine pe un Air intr-un showroom si m-am jucat asta vara si cu un Macbook Pro (luat prin iunie 2008). sincer sa fiu, daca as fi pus sa aleg intre ele, mi-ar fi fff greu. mi-au placut amindoua. probabil ca, daca as avea vreodata finantele sa trec pe Mac, as avea un Macbook Pro pe post de DTR si un Air ca sa ma plimb cu el.
nu stiu, nu consider ca ma pot obisnui (cel putin momentan) ideii de laptop cu doar 3 mufe. Iar iesirea pe Mini DisplayPort in loc de VGA ma scoate din sarite (pentru ca mai stoarce niste bani de la user).
Un netbook gen Asus EEE il consider alegerea momentului.
@h0stile... intre 3 si 4 ore tine bateria, lucrand pe el si folosind toate resursele, inclusiv internet
@khan... ce bani mai scoate de la user cu Mini Display Port? in pachet iti vin 2 adaptoare, unul transforma in VGA, iar al doilea in DVI... si care ar mai fi mufele alea pe care le tot folosesti la un laptop? in afara de un USB eu nu mai folosesc absolut nici o mufa
imho, EEE e o treapta (sau mai multe) mai jos. EEE vine cu Atom daca nu ma insel (nu C2D), ecran mai mic, hdd mai mic, intr-adevar la un pret de 5-6 ori mai mic (ma refer la noul EEE pentru ca primul mi se pare o gluma proasta cel putin la capitolul display). cine nu are buget de Air, da, ia un EEE cu care isi face treaba. cine are bani si nu se uita la sume, sa ia noul macbook cu bateria aia care tine 8 ore. cum ziceam, e dupe buget, necesitati si gust.
Bookmarks