Si piesa de rezistentaNo comment, sunt exceptionale nu stiu daca se poate mai bine de atat. Functia bass boost face toti banii, dar trebuie folosita cu moderatie
Multumesc Altex, 299,93 lei![]()
Si piesa de rezistentaNo comment, sunt exceptionale nu stiu daca se poate mai bine de atat. Functia bass boost face toti banii, dar trebuie folosita cu moderatie
Multumesc Altex, 299,93 lei![]()
consola de e la Altex
jocurile de pe ici-colo, plus Titanfall si The Amazing Spiderman 2 de pe store.
Uncharted : Drake's Fortune Black Label - 10$ de pe eBay ($6 transport in RO)
GTA V - 25$ de pe Amazon.com - Avea descriptie Very Good, dar este ca nou ($5 transport in RO)
EDIT : Am uitat, aduse in tara prin iPaul - http://www.consolegames.ro/forum/f44...care-site-u-s/
Big Dino Crysis fan represent!!! Sper sa faca un remaster/reboot.
Ambele $0.99, personal aste merita din sale :
Flash Sale: 20+ Games $0.99 Each, This Weekend Only – PlayStation.Blog
Multumesc pentru pont - le-am luat pentru a ma juca pe PSP Go / PS Vita / PSP (restul de PS le aveam... si le recomand pe cele 2 din seria Wild Arms mai ales este extraordinara, muzica Intro a primului joc este ...
)
(timpul este PST ... pracic le-am cumparat acum 4-5 minute)
later edit - poza scarry pentru mine ... pentru ca urasc digital content![]()
Avand in vedere ca am peste 5K jocuri in format fizic ... cred ca e si normal
Si ca sa nu fim offtopic![]()
Superb A aparut everdrive de GB mai bun ... parca nu era acum 2 luni si cel de Abrazive nu mi se pare prea ok pt banii aceia
In Sfarsit am reusit si ni-am luat un Sega Saturn in rand cu lumea (am gasit si cip pt el)
Vremuri de mult apuse .. practic cel mai bun arcade-fighting al timpului sau (pacat ca acum e pe xbox si in format digital ..dar macar este ^^)
Bookmarks