Chiar daca l-am terminat pe PS3, nu aveam cum sa-l ratez pe PS4. Bine macar ca nu am jucat Left Behind![]()
Chiar daca l-am terminat pe PS3, nu aveam cum sa-l ratez pe PS4. Bine macar ca nu am jucat Left Behind![]()
Eu chiar nu inteleg de ce dati atat de mult pe jocurile din UK. 39.99 Lire = 68.41 USD, asta in timp ce jocul costa 49.99$ pe US.
Eu am cumparat pachetul acela promotional in care, pe langa PS4 + Watch Dogs, am primit PS Plus 1 an si un card de 35 lire, la care i-am mai pus eu inca unul de 5 lire. Cred ca o sa-mi fac si eu un cont de US, intr-adevar preturile sunt mult mai bune. Contentul cumparat de pe US se poate juca pe contul de UK ?
Se poate, dar daca vrei dlc-uri, trebuie sa le iei tot pe US. In rest poti juca linistit pe orice cont, ai si trofeele valabile, si multiplayer.
Preturile din US sunt muuuult mai ok decat in UK...am economisit 28$ la un joc day one![]()
Din lipsa de timp n-am mai postat de multisor pe aici :
- Nintendo 3DS negru "din cosmos" de la ilie11 ( 400 de marafeti ) ce am accesorizat-o ulterior cu o husa Hori , stylus Samsung si Mario Kart 7 Crystal Armor ,
- Dark Souls 2 Warrior Knight Figurine
Bookmarks