De prin lume adunate
Memory card-ul de PS2 a costat doar 5 lei, am vrut sa iau cate aveau in stoc dar din pacate... acesta era singurul![]()
De prin lume adunate
Memory card-ul de PS2 a costat doar 5 lei, am vrut sa iau cate aveau in stoc dar din pacate... acesta era singurul![]()
Update! X360 Collection: Dead Rising Collection - Dead Rising Wiki (contine toate jocurile din seria Dead Rising pana la Dead Rising 3): Dead Rising, Dead Rising 2: Case Zero, Dead Rising 2, Dead Rising 2: Case West & Dead Rising 2: Off the Record
achizitionate zilele astea:
- ceva "tzoale" ptr fiecare (husele la 1,4 lire ebay (transp free), tricoul 5 E mediamarkt)
- Dark Souls 2 (13,5 lire zavvi, comandat pe la sf lui iunie)
- mini artbook Stranglehold (gasit din intamplare in carcasa jocului), artbook MK9 (ebay 6-7 $ cu transp inclus)
Care e avantajul "tzoalelor" in afara de protectie ? Se simt bine in mana, nu fac controller-ul mai greu ?
-in primul rand ptr protectie (de ex am un joystick six axis care a stat doar in husa de silicon, arata ca nou, un altul DS3 fara husa la care au aparut mici semne cum a stat pe mobila, inclusiv eticheta de pe spate s-a cam dus, nu mi place cum arata)
- nu fac controller ul mai greu, sunt din silicon
- se simte o diferenta la grip (au rizuri), in plus acopera acel scartait (care apare la ds3) cand strangi maneta mai tare
- personal imi place mai mult sa simt plasticul de pe joystick sau psv (e mai "alunecos", not good ptr cei cu "sweaty palms"), insa ma doare inima cand vad cum apar tot felul de semne si zgarieturi, desi am grija de ele.
- le diferentiezi mai usor, fiecare are maneta preferata
la ds3 am patit si eu asa, doar ca trebuie sa cureti din cand in cand si acea husa, tot intra impuritati, umiditate, vrei nu vrei
am sa vad la ds4 daca se comporta la fel, asta pare mai poroasa si mai fixa
Accesorii Xbox One:
1. Tastatura Logitech K400 (pentru scrierea mai usoara pe consola);
2. HDD Seagate 4TB (pentru spatiu suficient).
Urmeaza sa pun si cateva poze care demonstreaza functionabilitatea lor pentru consola.
AlexB
O mica parte din colectie. Jocurile au fost adunate in timp, achizitionate toate din Romania.
Batman: Arkham Origins - 30 lei @ pcgarage.ro (Multumiri lui adin33 pentru pont!)
Bookmarks