Piratat nu are cum sa fie, poate doar folosit, dar din cate vad pe net, cam asa arata folia "originala":
Piratat nu are cum sa fie, poate doar folosit, dar din cate vad pe net, cam asa arata folia "originala":
Ce treaba are holograma in cazul in care cumperi un produs nou si primesti unul folosit invelit intr-o punga. Ce vroiam e sa-l primes in tipla lui originala cu firul PS4 cum se poate vedea aiciDaca il vroiam folosit il luam SH la 50 lei. E vorba de principiu.
nu toate jocurile noi, originale, au acea tipla cu sigla oficiala, asta nu inseamna ca au fost desigilate.
de ce?
nici eu nu stiu
posibil sa fie un alt standard de ambalare, ori vreun rateu din fabrica, sau sa fie desigilate in magazin apoi foliate de ei, desigilate la manipulare sau din greseala (dar folia respectiva este dintr un plastic moale, iar jocurile respective sunt mai ieftine)
am primit jocuri fara sigla originala (respectiva bentita) pe tipla de la toate magazinele de gen: zavvi, altex, etc
un joc nou are "mirosul" specific de plastic, iar carcasa e "oglinda", nu prezinta nici cea mai mica zgarietura
acum ca vad mai bine poza ta,, e celebra folie moale, probabil jocul a fost reambalat, de magazin, furnizor etc
in privinta reclamatiei... nu cred ca vei avea castig, multe magazine verifica continutul cutiilor cu produse, iar apoi le resigiliaza, nu e si cazul jocurilor dar pot gasi ei o scuza
e aceeasi "placa" ca atunci cand faci un schimb sau cumperi ceva de pe CG, primesti jocul cu alta zona, nu in limba specificata, 1-2 zgarieturi, mici "bube" ascunse, ca produsul sa fie vandut.
daca te uiti la jocul under defeat, are folie identica cu cea originala, dar fara sigla ps
cateva cadouri, daca tot am fost cuminte
artbook Tekken
under defeat deluxe
racedriver grid reloaded
de pe amazon.de, cel putin asa cred, de obicei asa arata jocurile cumpărate din Germania![]()
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B009S1Z...682940-8383404
Luna asta
FIFA 1 mil 300 Domo
Lego 500 mii Auchan
Remember Me 500 mii sigilat @ Snick![]()
Metal Gear Rising Revengeance Limited Edition (183 lei + 27 lei curierul - de la zavvi, prin Robert Dinu)
PlayStation 4 (Orange, 1398 Lei) + The Last of Us (bazar, 150 Lei) + analog caps (Altex, 24 Lei).
Prin site-ul FreeMyApps am reusit sa adun inca $10, si am luat un card PSN de $10 de pe Amazon, si am cumparat Pandora Tomorrow HD sa fie colectia completa, si Season Pass la Resogun![]()
XiM4 pentru PS4 si Xbox One sau cum sa joci folosind mouse + tastatura pe console. (don't flame me, Destiny is coming soon !)
125 USD de la xim4.com
Iti iei consola ca sa joci cu mouse si tastatura. Bine ca nu-i comunitatea plina de originali ca tine. Multi ti-ar face o urare gen "Sa ti se arda consola" dar eu ma abtin si iti doresc sa ai multa distractie.
PS : 10/10
PS2: Scuze de off-topic.
MGS4.L-am avut si in 2008, dar atunci aveam nevoie de cash, si nu eram asa mare gamer.
De la divayo 45RON![]()
Metal Gear Rising Rev. Limited Edition de pe Zavvi prin RobertDinu.Oferta este inca valabila pe zavvi si NU se trimite in afara UK deci apelati cu incredere la Robert.
Numai figurina merita cel putin de 2 ori pretul editiei mai ales ca figurinele Play Arts Kai au devenit prohibitiv de scumpe in ultimul an si nu prea isi mai merita pretul. Este una din cele mai reusite figurine PAK pe care le am si spre norocul meu nu a venit cu vreun defect.![]()
Bookmarks