- va rog fara reclame la site uri de SCAM - multumesc
am asteptat jocul asta toata luna si acum il am in sfarsit.cred k sunt primul din romania inafara de webpredator care il are
![]()
A venit,e ceva normal.Oricum sper ca nu va da rrod,baza ramane ps3-ulasta are designul frumos
Ne vedem pe live.Acum trebuie sa mai vina cel cu rrod si am 2
Trebuit sa o pun pe picioare,sa i montez hardul ala,sursa etc
dar mai intai citesc manualul asa fac de fiecare data ca sa fiu sigur ca fac totul bine
![]()
Ok deci azi am primit un pachetel care m-a bucurat nespus!Si anume 3 joace de Spectrum si unul de Xbox. Este incredibil cat de vechi sunt si CAT DE BINE intretinute sunt! Le-am primit de la userul Nextgame caruia ii multumesc din nou si pe aceasta cale! ATENTIE: joacele mi-au fost DONATE, nu le-am cumparat! Tot respectul! These lil things are priceless. Nu stiu de ce dar ma bucura mai mult decat cand imi iau un joc de PS3 sau de 360!
PS: imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul.
eu pe ps2 am jucat vreo 6 jocuri in japoneza si dupa o ora stiam toate comenzile,optiunile etc fara sa ma uit pe un walkthrow![]()
pai la jocurile acelea de obicei dual audio (english/japanese) , un exemplu ar fi DBZ Burst Limit
la dbz se aude nasol dar la naruto ultimate ninja storm(ps3),shippuuden(ps2)si inca cateva care le-am luat eu pe ps2 full japoneza se aude marfa.vocile sunt ai bine facute![]()
Bookmarks