Proaspat scos din cutie. Luat de la Altex cu 1800 ron.
Prima impresie. Interfata oribila si greoaie, iar controllerul este penibil de prost facut.
Proaspat scos din cutie. Luat de la Altex cu 1800 ron.
Prima impresie. Interfata oribila si greoaie, iar controllerul este penibil de prost facut.
Sa o stapanesti sanatos!
Interfata aceea e chiar nice fata de ce e la concurenta. Iar cu controllerul cred ca ai tu ceva probleme (parca ai postat ceva de build quality), pentru ca majoritatea oamenilor care au pus mana pe el l-au declarat ca fiind genial (daca ar fi pastrat "rotunjimea" in partea de jos ca la Xbox 360 ar fi fost incredibil).
Welcome back bro!
Precomanda MG/Altex ajuns greu la mine.
Cand am jucat Second Son chiar vroiam misiuni cu Fetch, ei acum am ocazia cu acest minunat standalone.
Big bad boy!
Abia astept sa se termine programul de la birou. Am deschis numai pentru o clipa pachetul, dar a fost destul cat sa vad ca inauntru e de o calitate si o eleganta legendara
Chiar nu-mi pare rau ca am mai asteptat o zi pentru editia fizica
Putin dezamagit de ce contine, nici macar un poster. Primul era mai generos.
Avand in veder ca nu am mai cumparat de o perioada buna de timp jocuri noi/sigilate, probabil asa e mai nou.
Altex - 90 Ron.
L-am luat din MediaMarkt Koln cu 13 euro. Am fost la Gamescon si am profitat de aceasta semireducere.
Husa ProjectDesign pentru controller PS4 , arata foarte calitativ si e "perfect fit" . Cea mai buna metoda de protectie ( cred eu ) a controller-ului DS4 , dustproof si shockproof ( husele de cauciuc nu-s decat partial de folos si daca ai un controller colorat degeaba il ai ). Me happy![]()
Bookmarks