Wii Classic Controller Pro auriu de la The Game Collection.
![]()
Nu m-am lasat pana nu mi-am luat si eu PS VITA 3G (OLED FTW!)
Nu la 340 lei de la diverta, ci la 500 lei de la pdmedia.ro . Tot e bine, considerand ca modelul e aproape inexistent in magazine, si ce a mai ramas e la preturi exorbitante.
Momentan e bibelou, am ramas socat cand am vazut preturile cardurilor, si ale jocurilor. Disponibilitate si varietate mica..preturi mari. Chiar ca e un club exclusivist.
![]()
Toata activitatea mea de pe PS3 e pe un cont de uk (toate jocurile sunt zona 2).
Ar trebui sa-mi fac un cont separat de US pe Vita, de dragul preturilor... Si mai am si jocuri PS3 Z2 cross platform.. Incurcata treaba.
Eu ma gandeam la un 32GB..am gasit pe Amazon la 290 lei cu tot cu transport. (mai pun o husa, un joc, si face cat a costat consola, ridicol)
Sam Fisher, via ebay
il aveam deja pe Sammy echipat in Desert Suit, am zis sa-l am costumat si in civil (Splinter Cell Conviction)
Artbook-ul Assassins Creed Unity (Titan Books) si Ghidul AC Unity Collectors Edition (Piggyback) ambele de pe bookdepository.
Mini-review: Artbook-ul nu difera prea mult de precedentele serii (same quality) in schimb ghidul mi se pare sub celelalte din seria AC cel putin din punct de vedere calitativ (foi mai subtiri si mai de slaba calitate...cred ca e aceeasi "calitate" ca si ghidul Tomb Raider Prima Games).
Bookmarks