iubirea mea:X
ps : psp ul il am de mult
![]()
imi plac manusile
sa te joci sanatos pe el
App de ps3 am fost la flanco sa intreb cam cat tin ei un PS3 deschis si mi-au zis ca a tinut un PS3 6 luni de dimineata pana seara in fiecare zi, si dupa 6 luni a venit un disperat de om care nu a mai vrut sa astepte sa mai aduca pe stoc si l-a luat pe alaps3
![]()
Exact ce-ti ura mentorica iti urez si eu.Mai trebuie sa strang ceva bani si ,cred eu ,ca luna viitoare o sa am si eu o minunatie de PS3.
Congrats pt PS3!
Offtopic:
Bravo mane, si eu am jucat ca portar o perioada (scurta) la un club, desi am doar 1,77.
Acum apar doar cu prietenii pe iarba artificiala cu o pereche de Fingersave, sunt geniale desi transpir ca dracu vara in ele.Dar grip-ul e superb.
Din pacate acum 1 luna am facut o entorsa la degetul mare (sut prea puternic de la distanta mica) si nici acum nu sunt refacut complet.
aaa nasol tarestiu cum e crede ma am avut rotula fisurata si am stat pe banca...oricum cand incepi nu forta..las o mai moale ca e mai bine
EDIT: eu apar cu astea:http://www.authenticsoccer.com/adida...ing-Glove.aspx sunt foarte bune tot la fel transpir dar sunt excelente
De ce oare nu ma mira? Am facut si eu o pauza de la munca sa intru pe forum si trona la new posts Darkie la threadul lui preferat![]()
Pai am demo Playable la Tomb Raider Legendsper sa fie misto n-am apucat sa bag discul in consola
(abea am coborat din autocar acum 5 ore
)
Bookmarks