Thx AlanPoein urma unui schimb
Eu l-am vazut pe store daca intri pe pc. Poti incerca de acolo sa-i dai download. Dar cu siguranta este un joc de cumparat fara doar si poate.
Poti lua trial-ul @valentin2007 din browser , click pe "Episode 1" si de acolo il cumperi si ii dai download , joci pana intr-un punct anume sa vezi daca te prinde jocul , eu am terminat primul episod si deja il vreau pe al 2-lea![]()
Noutati si de la mine (din ultimele 3-4 saptamani)
1. Ps4 Games Dying light premiun edition (PL) + preorder pack - ~ 300 ron (talcioc Poland) + Knak + Second Son + NBA Live 14 ( ~ 200 ron - talcioc poland) + Lara Croft (~ 140 RON amazon)
2. 3DS Games: Profesor Layton Miracle Mask + Gabrielle's Ghostly Groove 3d - (~ 50 RON zavvi)
3. PSV Games: hyperdimension neptunia (~ 80 ron amazon)
4. PS3 Games PES 2011/PES 2012/Sorcery/Eye Create/Fifa 09/Pure/Saint's Row 2/ Operation Flashpoint Dragon Rising - 100 RON (talcioc Poland) + Class of Heroes 2g (amazon ~ 100 ron) + Deception IV Blood Ties (~ 80 ron) + Kingdom Hearts 2.5 collector's (nu-mi amintesc)
Majoritatea au fost cumparate in lunile noiembrie/decembrie insa le-am primit ieri (vineri) ma asteptau in Polonia (pentru ca am lipsit ~ 2 luni) ... doar cele unde scrie talcioc sunt de astazi![]()
Incep sa fiu un mic colectionar
inFamous Second Son Collectors Edition - cumparat de pe gamerland cu 250 lei.
Resistance 3 Survivor Edition - cumparat de pe forum 85 lei.
Splinter Cell Blacklist The Ultimatum Edition - cumparat de pe ebay, 23 lire.
Watch Dogs Dedsec Edition - cumparat de pe forum 170 lei.
Ridicate astazi. New crown jewel: MGS Steel
Kingdom Hearts 2.5 CE - Amazon
Infamous Second Son CE si Painkiller CE - gamerland (livrate in 2 zile de la data comenzii, dar confirmarea comenzii a fost facuta la initiativa mea. Un pic dezamagit pt ca textul de pe Second Son este in ceha, maghiara si inca o limba exotica - no English, dar jocul este Full EN)
MGS Steel - ebay japonia
Wofenstein New Order - game.co.uk
Restul de pe ebay.
Xbox Stereo Headset - Amazon.co.uk cu multumiri pentru cj_quest!!!
Call of Duty Advanced Warfare - 100 RON - @kent4nzw0w (de pe forum)
Mii de multumiri lui @iry pentru ajutor cu transportul. Mare domn!![]()
Bookmarks