Cadou de ziua mea de la iubita mea
Sper sa fie decent si sa-mi ocupe cateva ore![]()
Dupa ce cei de la altex au hotarat ca vor sa faca pe sfintii si sa nu-mi mai trimita jocul decat pe 20, dupa ce l-au avut clar in stoc, cei de la emag s-au hotarat ca vor sa-mi ia baniiasa ca azi ma joc the order
PS: Am vazut ca intre timp s-au corectat si cei de la emag si acum il au si ei tot la precomandaeh, am avut noroc
Zimos Effect!
De la userul eastbason. Thanks man!![]()
Astazi a ajuns, in urma unui schimb care mi-a scos peri albi, mentionez ca spartura din carcasa nu-mi apartine, eu doar sunt nefericitul care constata lipsa de grija pe care o avea fostul proprietar cu jocul. Am noroc ca mai am o carcasa de la ps plus.
You lucky oneasteptam niste pareri pe thread !
Ps: pune-l in seif ca vin rasko dupa el in bucuresti)
Inca un membru in familie
//Da, nu e rau deloc Painkiller, pacat ca unul din cardurile postale a fost lipit de un poster si l-a cam stricat... A fost cat a fost, eu sunt multumit cat am dat pe el![]()
Felicitari pentru noua achizitie. Arata foarte bine coltul tau. Pe cand vedem si noi o postare pe " coltul de rai "?
Mersi!Nu arata el chiar cum as vrea, pentru ca initial gandisem biroul in asa fel incat sa pun sus toate consolele, dar momentan spatiul ala e ocupat de jocuri. Nu stiu cand, de mult zic ca o sa pun ceva pe acolo si ceva si cu colectia, dar inca ma gandesc ce mobila sa contruiesc ca sa incapa toate, ca deja multe stau in cutii... TL;DR Cand va fi camera gata
(la cum ma misc...)
Bookmarks