Bring on the fun![]()
Sorry chief... au taiat ofertele de la eMag dupa doar o ora or so... i-au injurat multi, dar... ce sa-i faci? In schimb a rupt norma azi Altex-ul. Din pacate tot asa, tot ce era la super oferta a disparut in cateva minute... site picat, comenzi cu probleme. Deh, ai uitat ca suntem in Romanica?
Mi-a venit si mie coletul de la Robert... sambata
Deh, asa se intampla cand nu ai timp nici de poze.
The Art of the Mass Effect Universe![]()
Well ... cu mult noroc si cu multumirile mele unui super user al acestui forum... am luat astazi una super bucata statuie
LE : revin cu alta poza cand se va materializa si comanda pentru PS3 ( presupun ca maine se va livra )
De la "Noaptea Devoratorilor de NERVI", astea am apucat sa le iau (rezervate in magazin), restul comenzilor anulate
- TWD 26 ron parca
- Sleeping Dogs DE 90 ron.
Scuzati-mi off-topicul, dar stiu ca vor urma multe postari cu Hardline, dar nu ma pot abtine: Are una dintre cele mai urate coperti pe care le-am vazut pana acum la un joc pe orice platforma.
Acum a venit curierul ! Altex 27,98 RON + 10 RON transport
. Acum am venit de la poștă , 80 RON ambele
Prada de la Noaptea Devoratorilor de Prețuri de la Altex. Mă rog, sau ce-a ajuns din ea, că mai trebuia să fie și Metal Gear Rising pe acolo. Dar, na, 3 din 4 comandate nu-i rău, mulțumesc, Altex.![]()
E bun și asa, ăștia de la Nemo sunt nesimțiți nici acum nu a ajuns curierul deși l-am sunat acum 3-4h...Și a zis ca maxim 1h ajunge
Bookmarks