Am fost nevoit sa iau de la un "samsar" Dynasty Warriors 8 Empires, cu un pret de aproape 3 ori mai mare decat a platit el la Altex. Dar, asta e. Norocul lui ca nu era de pe CG, ca altfel... anyway, vroiam jocul... so here it is! 90 RON de pe OLX.
Am fost nevoit sa iau de la un "samsar" Dynasty Warriors 8 Empires, cu un pret de aproape 3 ori mai mare decat a platit el la Altex. Dar, asta e. Norocul lui ca nu era de pe CG, ca altfel... anyway, vroiam jocul... so here it is! 90 RON de pe OLX.
De la Altex cu 78 de lei. Bulan cu rezervarea in magazin. Impecabil tot: cutie, continut etc.
NFS 130lei
Daca il cumparam de olx sau de pe bazar, tot cam atat ma costa(cu tot cu transport), asa ca pentru 5-10 lei am preferat sa-l cumpar din magazin.
Ps: mi se pare mie sau nu imi da voie tapatalk-ul sa upload-ez poze?
Mulțumesc gatsu10!
Natural Doctrine e al tau daca il vrei, nu e genul meu. Celelalte nu strica la colectie
Eu de fapt imi doream Cabela's dangerous hunts cu arma aia misto.
Poveste amuzanta: am mers azi pana in Media Galaxy sa ma uit de un dvd recorder pentru taica-meu, nu am gasit nimic pe stoc si m-am dus inapoi acasa, dar cand ma dau jos din taxi, surpriza, mi-am pierdut caciula. Ma gandesc ca oricum vine primavara si nu mai am nevoie de ea, dar mi-am amintit ca era primita de la o prietena buna, asa ca m-au apucat remuscarile si am mers inapoi sa o caut.
Spre surprinderea mea am gasit caciula nevatamata rezemata de un raft, ii multumesc frumos tipului care a gasit-o, si dau sa ies, dar stupoare ! vad asezate intr-un colt doua console PS4 pe care scrie mare Bloodborne, il intreb pe tip de cand se pot cumpara si mi-a zis sa maine ii face pretul, il intreb daca pot sa fac rezervare in magazin sau sa mi-o tina pe maine, mi-a zis ca nu pot face rezervare dar sa vin maine dimineata cat de repede, sau daca am banii imi poate da si acuma seara, nici nu am stat pe ganduri, am fugit acasa dupa bani si am revenit sa o cumpar... am avut ceva emotii ca nu reusea sa scaneze codul de pe ea, imi era frica sa nu vina ceva superviser sa zica ca nu o poate da ca doar peste 2 zile se lanseaza, dar pana la urma au reusit si dus am fost... ce bine ca mi-am pierdut caciula.
Nu am observat sa il aiba... dar tot ce e posibil sa fie ascunse pe undeva avand in vedere ca acum cateva zile am primit mail la precomanda ca produsul a intrat in stoc.
Bookmarks