Am luat-o pentru colectie fiind intr-o stare foarte buna.Nu cred ca o sa ma joc pe ea , prefer psp 3004. Oricum este dea dreptul incomod de jucat pe ea , butoane inghesuite si mici. Dsi xl in schimb este o bijuterie de consola.
Am luat-o pentru colectie fiind intr-o stare foarte buna.Nu cred ca o sa ma joc pe ea , prefer psp 3004. Oricum este dea dreptul incomod de jucat pe ea , butoane inghesuite si mici. Dsi xl in schimb este o bijuterie de consola.
200 RON (aproximativ) de la "talciocu" din Krakovia- evident consola este completa la cutie cu tot ce trebuie - doar ca mi-a fost mie lene sa aduc si cutia in poza de mai sus / consola era "hand - reachable"
PS: consola nu e perfecta, are urme de uzura, insa pe mine unul nu ma deranjeazasunt fericit ca am si varianta alba
este practic emulatorul meu de PSX (resident evil, final fantasy, silent hill, arc the lad, crash bandicoot, tomb raider .. here I come !!!!)
Noutati:
The Order 1886 ps4 de la emag. (no popcorn included though...)
Tekken Tag Tournament 2 Ling Xiaoyu Statueta Bishoujo Kotobukiya
X-Men Jubilee Statueta Bishoujo Kotobukiya
Batwoman Statueta Bishoujo Kotobukiya
(statuetele sunt de pe ebay si mangashop.ro)
Better late than never
PS: De ce numai eu am norocul sa imi ajunga discurile sarite din carcasa? First DriveClub, then The Order...
I-am rugat sa-mi schimbe editia de One(care nu mai era pe stoc) comandata la Noaptea devoratorilor.
Pentru colegul Templier :
- PSP Go - 150 lei
- Splinter Cell Blacklist Ultimatum Edition- 60 lei ( din mediagalaxy)
- Brink - 10 lei
- Metal Gear Rising - 14 lei
WWE 12 - 39,90 lei (Media Galaxy Orhideea: impecabil, zona 2, full English).
Bine ca au mai adus pe stoc si versiunea non platinum/non essentials.
Acum stau si astept cumintel sa se ieftineasca urmatoarele (13, 14, 15). Cam greu de colectionat jocurile astea care se lanseaza anual.
Bookmarks