Da, dar poti sa iti faci un cont pe RO, si ai subscriptia de 14 zile gratis, si cumperi jocul![]()
Am remarcat ca pretul la unele e mai mic pe store-ul de RO, inclusiv Ethan Carter, dar eu prefer sa am totul pe acelasi cont. Asadar, mult laudatul Ethan Carter la 11,39EUR:
- SONY 3D Playstation Display, e in stare impecabila, fara nicio zgarietura (avea pana si folie pe piciorus)
- The Witcher 3 Expansions Pack de la Altex, l-am luat pentru pachetele de Gwent.
Deci te-ai hotarat sa-l iei iry - good stuff- sper ca iti place
![]()
Si pentru a nu fii offtopic - mi-am luat 2 jocuri din seria Star Wars Rogue Squadron II Rogue Leader si III Rebel Strike pentru Gamecube (poze diseara)
Da, cel despre care am discutat noi initial, nu l-am mai prins (om neserios). Insa a fost mai bine, l-am gasit pe asta in stare impecabila.
Imi place la nebunie, sunt multumit. Ramane sa caut telecomanda si macar o pereche de ochelari, sa vad ce e de capul 3d-ului![]()
Nintendo week euphoria
Dupa New 3DS XL e timpul si de Nintendo DSi XL Bronze impecabilThnx goes to Rero
Felicitări, de unde ai luat Ouya și cât a ajuns? De multă vreme caut una în țară însă fără succes.
Ouya o am de ceva timp. Am cumparat-o din tara. Din cate imi aduc aminte a fost in jur de 250 cu tot cu transport. Am pus acum o poza cu ea ca am fost nevoit sa modific putin raftul secundar cu console. Imi trebuia spatiu si pentru consola onlive.![]()
Bookmarks