da - redactorii sunt in mare parte ex-level
PS: ar trebui sa ne aruncam cu capul inainte si sa o cumparam, nu de alta dar e trist ca nu exista absolut nici o revista de profil in Romania, eu unul chiar mi-as dori o revista in format fizic.
da - redactorii sunt in mare parte ex-level
PS: ar trebui sa ne aruncam cu capul inainte si sa o cumparam, nu de alta dar e trist ca nu exista absolut nici o revista de profil in Romania, eu unul chiar mi-as dori o revista in format fizic.
http://www.altex.ro/custom-faceplate-gold-ps4
Ma gandesc sa-mi iau si eu, insa nu stiu ce culoare. Au mai multe variante. Asta pe gold pare interesanta.
Fara joc? La ploiesti la bani astia aveai si un joc la alegere : fifa16/Cod Bo3 si al 3-lea nu il mai stiu !!!
Wow. Super pretDoar season pass-u e 58 ron. Ca ma uitam sa mi-l iau si yo daca era app 20 ron
![]()
58 de lei jocul cu tot cu season pass?Perita season pass-ul?Am jucat jocul inainte,se merita?
Jocul e in jur de 10% iar season pass-ul 90% content, deci un mare DAEu am dat 60 lei numai pe season pass.
Clar merita season pass-ul, adauga O GRAMADA de extra content, mai mult decat are jocul in sine. It's worth the buy.
Bookmarks