Update! Gamecube Collection:
Castigat la o licitatie DUPA eBay.
- Medal of Honor: Rising Sun
Update! Gamecube Collection:
Castigat la o licitatie DUPA eBay.
- Medal of Honor: Rising Sun
Am vanat,
am urmarit, am uzat butonul de refresh ....
si l-am prins:
South Park - The Stick of Truth PS3 | ALTEX
cand a ajuns a ajuns asta:
Ma gandeam sa il trimit inapoi dar ... m-am hotarat totusi sa il pastrez asa, desi o sa ma roada rau ca e essentials... poate am sa gasesc pe parcurs pe cineva intersat sa imi dea la schimb o coperta normala
Mai am inca 2 in wishlist care le vanez, acum am emotii ca daca le prind or sa imi trimta tot ceva similar
Luată in 10 Decembrie de la eMAG ( foarte dezamăgit de ei )
Uitați in ce hal arată cutia *****... Am sunat la ei, făcut circ plus ca am așteptat de la boschetarii de la Cargus pana sa vina , mi au făcut cerere de retur am refuzat o , consola absoluta geniala man.
* 1999 RON a fost si mi au dat un card cadou de 200 RON care poate fi folosit in perioada 1 Feb-28 FEB la orice produs la achiziție de minim 1000RON , aici iarăși nu au menționat. (******).Aaaaa da jocul 99 RON eMAG))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu e vina Emag..serviciile lor sunt cele mai bune din tara..e vina curieratului..
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
---------- Post added 29-12-2015 at 21:05 ----------
Dar e bleo sau asa e poza??
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Așa e poza de la blitz si nu e vina curieratului e vina eMAG ului ui ce scrie pe ea cu ungurii nu știu ce , asta a fost purtată ****** pe ei
Daca tii asa de mult la cutie, da-i retur. Pe mine unul m-ar deranja teribil si nu as putea sa o pastrez in halul asta.
Clar da! Sa se spele cu ea pe cap astia de la emag. Eu asa ceva nu țineam in casa...mai ales la display!bătaie de joc...
Dacă e sa o luam asa, scopul cutiei este sa protejeze produsulsoooo yeah. Dacă vrei sa o dai înapoi asigură-te ca au alta în stoc și ca arata ok ca sa nu treci prin tot calvarul de a o returna degeaba
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Consola nu are absolut nimic , merge super. Cu ăștia de la eMAG am vorbit au zis ca o luna durează returul , nu fac așa ceva.. Oricum mi au făcut-o cu asta... ******* pe ei
Bucura-te de ea! N-are rost sa o returnezi, e doar o cutie pana la urma.. doar daca esti colectionar sau mai stiu eu ce. Enjoy next gen!![]()
Cum sa dureze o luna daca ei o au in stoc chiar in momentul asta ? Eu cred ca te-au aburit ....
Consola Microsoft Xbox ONE 1 TB + Joc Forza Motorsport 6 - eMAG.ro
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks