Cel mai norocos om de pe forum tu ești 😂
Trimis de pe Lună
Al doilea cadou de ziua mea de la sotie
Cei de la Media nu au binevoit sa il ambaleze intr-o cutie asa ca s-a plimbat de colo-colo in masina curierului.... ma mir ca a ajuns intreaga.
Personal, daca exista posibilitatea, eu merg si le iau direct din magazin. Merita stransi de gat cand fac o asemenea prostie. Care e scopul cumpararii unei editii de colectie daca tu o trimiti si ajunge in ultimul hal la mine?
Tip: mâine editia de colectie de mai sus, o găsim in MG sau Altex, la 300 sau 330 lei. Cei care doresc, la Orhideea au de ps 4 pe stoc în magazin 5 sau 6 buc.
Dant3, cam cat dureaza pana se downloadeaza tot contentul? Am editia standard a jocului insa sunt interesat si de aceasta ed goty (pretul bun..
ps Am rezervat jocul in trei magazine iar in caz de necomfirmare din partea lor nu imi ramane decat varianta digitala desi nu prea agreez asta. Multumesc mult.
L-am pus pe la ora două fără un pic, acum îmi arată ca mai are 10 minute, a luat conținutul extra prima dată, acum descarcă jocul. Deci un pic peste trei ore pt 54.89GB, eu zic ca e ok.
LE: 61.36 GB văd ca îmi arată acum, cel mai mare joc de pe HDD![]()
Bookmarks