Breach & Clear Deadline
Update! X360 Collection, l-am amanat destul, NOW IT'S TIME!
- Silent Hill Downpour aka Silent Hill 7
Initial vroiam un card de memorie pentru PSVita Phat, ca cel primit cu Slim-ul s-a corupat (dupa cum am vazut cele din Starter Pack nu tin mult). Am gasit pe OLX un PSVita cu ecran spart (in rest functional) cu card de 16GB la 100RON.
Cardul functioneaza perfect, la fel si PSVita minus display-ul, dar raspunde la comenzi, sunetul se aude si pot sa apas pe Shut Down.
La urmatorul salar o sa comand piesele necesare si o sa repar consola (dupa calcule ma va costa cca.180RON).
The Evil Within
Castle of Illusions
Prince of Persia 2008
Resistence 2 & Fall of Men
BattleField 4
Brink
Pokemon Black 2 (italiana): 45 lei, OLX
Pokemon White 2 (italiana, sigilat): 45 lei, OLX
A steal !
Oke hai sa mai postez si eu ce am colectionat in luna august:
* Call of Duty Modern Warfare Collection 109 lei Media Galaxy ( aveau doar 2 bucati si cel mai rezonabil pret , peste tot incepe de la 160+ )
* cumparaturi pentru batranul meu PSP achizitionate de la Userul divayo de pe forum: GTA vice city , The Godfather , Pursuit Force , Chili Con Carnage , Rainbow Six Vegas,Litle Big Planet, Syphonfilter Dark Miror, Ghost Recon 2 , NFS MW si Splinter Cell 100 lei
* Battlefield 1943 Amazon 10 $
* PS2 Classic: Mercenaries Playground of Destruction 22 ; Star Wars Episod III 13 ; Medal pf honor European Assalt 22; Conflict Desert Storm II 13 ; Conflict Vietnam 13 ;
Modern Warfare 2 prestige edition 200 lei de la Media galaxy brasov.
Mai erau cateva bucati, pentru cei interesati.
Cumparat de la CeX, dar initial mi-au trimis doar jocul, le-am dat email spunandu-le ca lipseste figurina si steelbook-ul, si al doilea pachet primit a fost un Collector's Edition nedeschis. Asadar am ramas cu doua jocuri, norocul meu
Aproximativ 110 lei
dacă nu ai de gând să returnezi joculețul primit inițial, îl poți pune la licitații dacă doreşti (mai strângem câțiva bănuți pentru site).
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bookmarks