Asa am zis si eu!
40€ de la un Saturn din Austria. Exclusivitate in aceasta tara pentru ca un voucher nu ar fi fost bun pentru redeem in Germania unde jocul este interzis.
Cu astea m-am pricopsit in ultima saptamana. De la Mediagalaxy: Dark Souls 3 - 100 ron; Uncharted 4 - 100 ron; Project cars - 80 ron. Cele 3 jocuri PS3 au fost luate pachet la 50 ron toate de pe Emag. Metal Gear Solid Collection PS3 a intrat in pretul de achizitie a unei console PS3 slim luata de pe OLX.
Ps: Dark Souls 2 PS3-20 ron nu au vrut astia de la Mediagalaxy sa mi-l mai livreze desi in momentul cand am facut comanda si cateva ore dupa, figura in stocuri.
nu fac asta intentionat. folosesc functia Insert Picture din forum si asa mi le urca.
ps:am editat
Ultimele editii speciale de la Nintendo care-mi mai lipseau. Jocurile de 3DS au fost luat de la gamerland, Tokyo Mirage de pe ebay. Trimis vineri din UK, a ajuns azi. E putin enervant ca e varianta australiana, dar am prins-o la pretul de lansare, nu la cel aproape dublu, la care se vinde acum peste tot, asa ca nu ar trebui sa ma plang .
Bookmarks