Tocmai am ajuns de la munca si m-am trezit cu un cadou de aniversare de la logodnica mea.![]()
![]()
Bun, pentru cei care le-au cumparat cu 53 de lei, sa dea fuguta la Altex sa le inapoieze diferenta de 46 de lei ca cica nu e bine
Long story short, am fost in magazin sa iau cu Buy Back, o singura bucata la raft (fara pret), scanat la casa, guess what? 144 de lei (or something). Cat fac minus 20%? Pai aproximativ 98 de lei.![]()
Tipul avea dreptate totusi, nu are cum sa imi dea mai ieftin daca la casa ii arata altceva, a zis ca cei care au facut asta le-au dat teapa celor de la Altex (hi hi). As avea o teorie: au prins miscarea cu programul si au marit intentionat pretul in magazin doar la acest model
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bai nene, voi cum calculati -20%? Ca din cate stiu eu 98 -20% ajunge undeva 78.4
Sent from my C6603 using Tapatalk
Nu ai citit regulamentul, 20% din pretul "de raft", fara discounturi si promotii, deci 20 din 229, vreo 46, pe care daca ii scazi din 99 ajungi la 53
//Intram in off, trebuia sa dai si tu edit![]()
Da, acum are sens, dar depinde de unde cumperi, pe mine m-au pacalit oricum(vezi mai sus).
La mine apar tot cu 126, hmm...
Legat de situatia castilor. Tot weekend-ul am urmarit site-ul sa vad care e evolutia stocului/pretului.
Am comandat castile vineri la pretul de: 98.86 RON, astazi cand ajung acasa ma mai uit o data si era 126.45 RON.
Si-au dat seama ca au lasat prea mult din pret si le pleaca marfa de pe raft fara sa aiba vreun profit.
Am fost in magazin (Altex Timisoara, Auchan Sud) sa incerc sa le iau mai ieftin, dar mi-au spus ca au avut doar 2 bucati si s-au dat repede.
Ca sa nu fiu off-topic: astazi le-am primit, sunt impresionat de calitatea materialelor si chiar de calitatea sunetului.
Investitie minima, satisfactie maxima.![]()
Ma arunc de la balcon de mai vad poze cu acele casti. Alea ar trebui postate la diverse.
Bookmarks