@blondutzu - ai luat B150m-ul de pe amazon ? cat te-a dus cu tot cu transport ?
120 lei de pe forumul vecin. Acum pot sa incep si eu seria (am primul pe PC, jucat cam jumate si abandonat - stiu ca primul e doar ok si ma gandesc sa nu-l mai continui).
- Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition - 315 lei, Dishonored 50 lei, ambele de la Gamerland.
- Technomancer de pe olx, la schimb.
Altex. Cu 2 zile intarziere, dar aia e. Oricum pana in week-end nu am timp sa ma bucur de el. :<
1800 si îți dădeau un voucher de 180 pe care îl folosești anul viitor in februarie cu o condiție aberantă, la cumpărături de minim 750 de lei. Oferta de la Altex a fost mai buna, 1800 cu un DS4 V2 cadou.
e comandata de săptămâna trecută, nici măcar aia 10% nu i-am primit
---------- Post added 08-12-2016 at 19:50 ----------
sa fie in casa
![]()
Salut!
Am trecut si eu de la PC la PS4 Pro direct !!! NU am prins oferte, am luat direct PS4 pro + 1 controller DualV2. Folosesc un 4k Lg seria 7787 de 108cm si sunt super incantat de achizitia PS-ului. Merita banii pentru ceea ce ofera.
ID PSN Draqullla - intentionez un BF1 cu multiplayer, deocamdata am Rise of tomb Raider 20 Year Celebration si Far cry Primal.
Ieri a venit şi consola mea.
Am comandat-o şi plătit-o online, pe site Altex, la prețul de 1799 cu un extra controler.
Am o nelămurire. În cutie nu am găsit decât o copie a facturii, fără bon de casă sau altă chitanță. Cum procedez dacă voi avea nevoie de lucrări în garanție ? Nu se cere bonul ?
La eMAG, se găsesc în contul electronic facturile şi garanţiile, dar aici nu ai decât detaliile comenzii, adică nume, preț şi adresa de livrare.
Enjoy !
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
HORI Tactical Assault Commander Pro cumparat de pe gamestore.ro la 599 lei plus transport. Pretul a fost foarte bun avand in vedere ca pe Amazon(DE, IT, UK, US) este 149.99 euro/lire/$ plus transport(international). Supriza si mai mare a fost ca era in stoc(in Romania l-am mai vazut doar la gamerland.ro, dar pe comanda).
Stiu ca parerile sunt foarte impartite cu tipul asta de accesorii, asa ca va rog sa nu dezbatem aici. Urmeaza sa ii fac si un review dupa ce ma joc putin cu el in topicul de accesorii pentru PS4.
Bookmarks