Aia da colega arata si bine?
MediaGalaxy Park Lake:
- Uncharted: Drake's Fortune Remastered - 39,95 lei
- Uncharted 2: Among Thieves Remastered - 39,95 lei
- Uncharted 3: Drake's Deception Remastered - 39,95 lei
- Uncharted 4: A Thief's End - 129,95 lei
- The Witcher 3: Wild Hunt GOTY - 139,93 lei
- Titanfall 2 - 148,44 lei
- Homefront: The Revolution - 99,90 lei
Gow 4 și Gow Ultimate Edition de la Altex, dacă știam ca GOW4 include toate celelalte jocuri, nu mai luam ultimate edition.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cumparaturile facute in luna ianuarie:
*Battlefield Bundle (Bf4 & BFH) 45 lei PS.Store
*Need for Speed™ Rivals: Complete Edition 41 lei reducrere Ps+
*TitanFall sigilat 100 lei ComputerGames
Si acum un pionier batran intra in familia mea Sony , pachet PS2 Slim (77004) cu Rez4 , Tekken 5, gran turismo 3 , God of war TOTAL 170 lei cu ajutorul userului stormmaker un om extraordinar
Gears of War 4 CE de pe Amazon.com. 80 USD.95 USD cu tot cu taxe si transport in State. Ajuns in RO cu peripetii. Fara cutie ca era prea voluminoasa. Prietenilor care mi-au adus editia asta, le-au pierdut Turkish Airlines bagajele. Recuperate dupa cateva zile. Statueta era la bagaj de mana. Mana cu arma, rupta dar lipita fara probleme la loc. Oricum imensa statueta, mult mai mare decat ma asteptam. Si printre cele mai reusite vazute de mine.
Cu peripetii si complicat sa aduci astfel de editii din state. Me happy.
A venit curierul, aseara la 18:30 mi-a fost confirmata precomanda si astazi a ajuns. Si precomanda de PSVR din martie mi-a fost confirmata aseara dar nu a ajuns astazi :/
Flash Sale US
Dupa vreo 3 saptamani fara reduceri am folosit din wallet, care a fost incarcat in decembrie.
Bookmarks