Tu nu stii suna Babulule?? Las' ca-ti mai trebuie tie setari la TV si iti mai zic io la pastele cailor cum sa faci update.
Nu au voie sa anuleze licența decât daca era pus Free. Jocul este platit, nu mai au ce să facă.
Final Fantasy XV 53,98 lei (am platit 33.48 lei, fiindca aveam 20.5 lei de la reducerea playstation plus) - a meritat din plic, cu toate ca-l am si retail.
Einherjar793AD - NU SE VA ANULA NIMIC
Mafia 3 Collector's Edition @ Altex 300 ronSper sa fie pe bune discurile alea, ca dpdv calitativ am mici dubii. Astept sa le testez prin vara, cand imi cumpar si "instrumentul".
Si Driveclub Bikes de le Store cu 18 ron![]()
se pare ca FFXV l-au bagat la ps plus double discounts care mai e valabila pana la miezul noptii si de aia a iesit la 54Ron(pretul e 270 si are 40% discount)
Toate de la Altex. Chiar daca am The Last of Us si pentru PS3 eu zic ca merita rejucat si pe PS4.
- Assasins Creed Unity - 50 ron
- Shadowrun - 19 ron (e pt. PC)
- The Last of Us - 89 ron
- Call of Duty Ghosts - 6 ron
Luate de la MediaGalaxy Parklake inainte de a intra la cinematograf
*Cod Ghost PS3 6 lei (la pretul asta cred ca au depozitele full si nu stiu cum sa scape de el mai repede![]()
)
* DeadPool PS4 60 lei ( the merc with a mouth , pacat ca este doar un port si nu un remaster , la fel ca si la Prototype, dar ce sa ii faci aici vorbim de Activi$$ion)
Bookmarks