Pre order Nex Machina azi si Ezio collection acu cateva zile
E ok, am pus si Ezio Collection just in case, however e de inteles partea cu Pre order avand in vedere ca si eu am vazut postari cu "am facut pre order la x-ulescu titlu" fara macar o poza
Tudor, am facut precomanda, am platit produsul in avans, am pus poza de pe site-ul respectiv. Crede-ma, nu sunt genul care urca "poze de pe net" aici. Si pe viitor as prefera sa fiu anuntat inainte de a mi se sterge postul, daca se poate, multumesc. Ca sa il sterg chiar eu, stii ce zic?
Pai e de bun simt si de la sine inteles ca nu pui poze de produs luate de pe net, ai mai vazut astfel de poze pe aici postate de altii?
Normal ca nu, dar divagam deja prea tare. Ideea e ca ma trezisem binedispus dimineata aia, am facut precomanda, am pus poza existenta (daca produsul inca nu s-a lansat, ce poza era sa pun?) si ma simteam bucuros. Mai tarziu in ziua aia imi spune Razvan ca s-ar putea sa ma fi pacalit cu precomanda, iar si mai tarziu vad ca mi-ai sters si postul. Mai na bucurie, daca e sa zic asa...
Ca sa revenim si sa lasam offtopicul, dilema ramane urmatoarea: astept 8 septembrie sa pun poza daca eu consider ca mi l-am cumparat saptamana trecuta?
Mi-a ajuns si mie acum. Ma asteptam sa vina mai repede, dar am dat comanda martea trecuta si a venit la 8 zile dupa.
Statueta arata foarte bine, sunt foarte multumit de pretul dat pe ea.
Nu am putut rezista pretului cu toate ca le-am jucat la vremea lor tot le-as mai juca odata..
Dupa ce am jucat putin in MP ARMS cu logodnica...am zis screw it, facem si pe asta.
Mario Kart 8
Si eu l-am achizitionat, 130 de lei + transport SH. E superb deocamdata. Nici povestea nu e rea.
Monster Hunter: Generations via GameStore.ro, inca sunt socat cat de rapid s-au miscat, 2 minute sunat dupa comanda iar peste 3 ore deja aveam jocu. Frumos asa, recomand.
Bookmarks