Pe Pro ma joc, e consola "de bataie". Aceasta intra in colectie alaturi de celelalte console.
Faaaaain! Mi-ar placea sa pot tine si eu la vitrina console (expuse mai ales).
---------- Post added 01-09-2017 at 17:28 ----------
Daca le dau acum bani la eMag, precomanda la God of War ce teoretic vine in primavara, pot sa am probleme gen: se prelungeste lansarea, e plata facuta anul asta si produsul e programat sa vina doar la anu...
Ati mai facut careva precomenzi la eMag pe perioada asa mare?
Nu cred ca mai conteaza, e un risc pe care ilie11 si-l asumala pretul asta daca ia 5 si merg 3 sau 4 (probabil ca de cele mai multe ori merg toate 5) practic isi dubleaza sau chiar tripleaza investitia
![]()
Eu am luat vreo 4-5 PS3 cu 20 $ bucata si vreo 3 Xbox 360 (la xbox am prins 1 cu RROD )la PS3 nu .. la fel hdd-uri pline de jocuri
![]()
Oricum aici te poti duce in magazin si gasesti si PS3 si Xbox 360 incepand cu 50$ mult mai ieftin ca in RO, versiunile mai noi (cu hdd mari si cele editii speciale pot ajunge si la 100-120 $)
*** later - eu il invidiez ca prinde console portabilegen
PSP / PSP Go / DS-uri si 3DS-uri![]()
A venit.. se pare ca figurina va mai intarzia cateva zile, insa va veni.
@Buyk mersi pentru raspuns!
De unde ai reusit sa cumperi collector's edition la MH 4 Ultimate? ai putea posta si o poza dupa unboxing! that thing is Rad!![]()
Deci pana la urma cei care au nimerit curier Altex incep sa urce deja poze, cei care au avut "norocul" sa dea peste Nemo (myself included) asteapta pana maine.![]()
Bookmarks