E superb Oxenfree. Sa faci mai multe playthrough-uri, o sa merite.
Minim trei --ca oricum atatea iti trebuie daca vrei sa faci toate trofeele-- dupa aceea cred ca se cam repeta "chestiunile" (bine, conversatiile si unele elemente nu ai cum sa le cuprinzi pe toate in trei playthroughs).
Am de gand sa il joc pana dau gata platina, doar pt ca am inteles ca un playthrough "normal" dureaza doar cateva ore. Inca sunt la primul si am intrat "blind", fara ghiduri sau ceva de genul.
Jocul este superb!![]()
Dacă ai intrat blind, sunt șanse mari să ai nevoie de un al patrulea playthrough. Oricum, dacă urmărești ghid, dai de niște spoilers și îți cam strică plăcerea. Plus că nu prea e așa de scurt nici dacă știi ce trebuie să faci, pentru simplul fapt că se mișcă ei cu o anumită viteză.
Și ca să nu fiu iar off, asta am agățat eu din târg zilele trecute, când era vremea aia "frumoasă".
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Life is Strange: Before the Storm - Limited Edition - 170 lei (Media Galaxy)
Am avut surpriza sa primesc si doua figurine (Rachel si Chloe) ca bonus pentru precomanda. La ei pe site nu scria nimic de bonus
PSN Card 25x2 - 310 lei (Media Galaxy)
Pentru prelungirea abonamentului PS Plus (e redus cu 25% pe PS Store)
Eh nu am mai postat de mult pe forum, așa că s-au cam acumulat cumpărăturile:
* trine 1 și trine 2 30 lei PSN
* Flatout 4 63 lei PSN
* CoD Black Ops 3 Zombies Chronicles edition & killzone shadow fall intercept 13 lei PSN
* True Crime LA, Red Faction Guerrilla / Armageddon, HAWX, Wheelman, Mercenaries 2 109 lei OLX
OFF-TOPIC:
Boys, forumul ăsta mai are hosting luat pentru încă 2 luni. După, dc nu se strâng bani - ne mutăm pe mIRC. Eu mi-am luat user premium pentru următorul an (20 EUR și toate beneficiile care le include membership-ul).
Aici se învârt oferte de sute de ron pe jocuri și accesorii. Ia, hai! Puneți mâna pe PayPal și donați dc vreți să mai avem unde să ne rupem în figuri cu ce shopping am făcut!
Sunt mii de membrii în comunitatea asta, dacă se găsesc cel puțin 100 pe care să nu îi dea afară din casă 20 EUR - aia e. Mai lătrăm cel puțin 1 an pe aici.
Ce ziceți?
Spor la donat și susținut acest proiect în continuare în viață!
L.
Olx 350 ron
Psvita 1004 + Lego The Movie + Lego Lord of the rings + VirtuaTennis 4 + Dragon Ball Z + AC Liberation
Ps : in carcasa de injustice era LegoTheMovie
Nu arata extraordinar dar functioneaza foarte bine
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk Pro
Steelbook Eds - ebay
Shadow Tactics - OLX - 85 lei
Deathwatch, Guardians of the Galaxy, Prey - Base. com![]()
Am adaugat de sambata pana azi cateva jocuri la mini colectia PSV
1 Rayman Origins
2 Fifa
3 Little deviants
4 Army Corps of Hell
5 Lego Super Heroes
130 Ron toate
Rayman Origins
Fifa
Little deviants
Army Corps of Hell
100 ron OLX
LEGO Super Heroes
35 Ron OLX
Restul din poza au fost achizitionate odata cu consola PSV tot de pe olx la pretul de 350 Ron (PSV +jocuri)
Bookmarks