Sau așa
Off: extraordinar de enervantă treaba asta cu verificarea v�rstei pe diverse siteuri c�nd �ncerci să vezi un video![]()
Sau așa
Off: extraordinar de enervantă treaba asta cu verificarea v�rstei pe diverse siteuri c�nd �ncerci să vezi un video![]()
So...
Vor sa cumparam un joc multiplayer fara sa avem sansa sa il testam?(da stiu are si story..)
Stiti va avea un demo sau multiplayer beta?
Multumesc anticipat .
Preorderd.Sper sa nu dezamageasca si sa fie intradevar asa de fun jucatul in echipa ca in videourile prezentate
![]()
Nu, nu, nuAnul asta e anul Arkham City
![]()
In alta ordine de idei, am si eu preorder la -> Brink Bundle (Includes Turtle Beach P11) PS3 | Zavvi.com![]()
Si eu vreau sa dau preorder, dar nu stiu daca se merita sa iau cu tot cu turtle beach. Chiar e mult mai buna decat headsetu wireless de la Sony?![]()
Eu am luat castile pt sunet,la un shooter cred ca pica numai bine niste casti mai de calitate,ca au si microfon incorporat asta e un bonus![]()
Eu aveam de mult nevoie de niste casti, pt ca aproape tot timpul doarme cineva langa mine cand ma joc. Mi-a si zis saraca fata ca de cand m-a cunoscut pe mine numai razboaie , impuscaturi , elicoptere si "granada pashla!! "(sau cum se scrie .. ) are in cap
![]()
Bookmarks