Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 189

Thread: F1 2010

1. #41 SP
    Member Dasani's Avatar
    ce culori "ruginite" are jocul asta

2. #42 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    ce culori "ruginite" are jocul asta
    Pre Alpha Build. Scrie fix la inceputul clipului.

Nu am idee daca ar trebui sa ne facem griji legat de grafica. Dirt 2 arata beton, asta nu are cum sa arata mai putin bine in versiunea finala.

3. #43 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Attached Images Attached Images f1-2010-20100517112003708.jpg f1-2010-20100517112011754.jpg

4. #44 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    E asa parca mai merge,e mai luminat putin,da s-ar putea si mai bine

5. #45 SP
    Member Dasani's Avatar
    in prima poza chiar imi plac culorile insa cea dea doua e foarte foarte palida cu atata nunata de galben,eu sper sa nu fie un grid cu masini de f1,cum a mai spus cineva
    Attached Images Attached Images f1-2010-20100316084854050-1-.jpg f1-2010-20100310041217981-1-.jpg

6. #46 SP
    eu sper sa nu fie un grid cu masini de f1,cum a mai spus cineva
    Pre Alpha Build, Work in Progress, you know...

7. #47 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Pre Alpha Build, Work in Progress, you know...
    parca te-ai blocat pe aceeasi piesa

8. #48 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    De mine poate sa arate ca si GP 2 din punct de vedere grafic. Daca e gameplay-ul bun si simulat cum trebuie, e ca si vandut.

9. #49 SP
    Member rulzmaker's Avatar

10. #50 SP
    parca te-ai blocat pe aceeasi piesa
    Incercam sa-ti explic ca in momentul de fata nu are rost sa te tot plangi de grafica. Stii tu, e ca si cum te-ai fi blocat pe aceeasi piesa.

11. #51 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Codemasters au ceva cu "galbeneala" !
    Dar e bine, schimba din monotonia jocurilor F1.

12. #52 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Grid cu masini de F1 = big no-no !

In special ar face bine sa faca o trasa ideala care sa trebuiasca sa fie respectata pentru a avea vreo sansa, nu cum e in GRID.

LE: Dupa ce am citit Hands-on-ul de pe Gamespot, parca sunt mai entuziasmat de joc. Insa tot vreau un demo inainte.

13. #53 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Grid cu masini de F1 = big no-no !

In special ar face bine sa faca o trasa ideala care sa trebuiasca sa fie respectata pentru a avea vreo sansa, nu cum e in GRID.
    Adevarat asta, nu aveau baietii din GRID nici o retinere sa intre in tine in orice curba, cu orice ocazie

14. #54 SP

15. #55 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    am vazut niste emisiuni la care a fost invitat andy gray, printre care chiar si cea de la gamespot. Today on the Spot :: Today On The Spot - F1 2010
    sunt adaugate atat de multe lucruri noi (cel putin teoretic), incat la F1 2015 s-ar putea sa vorbim cu inginerii prin headset despre "problemele" masinii, ce vor fi simtite

16. #56 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Montreal screenshots
    Attached Images Attached Images f1_2010_e3_screenshots_montreal_0020.jpg.jpg f1_2010_e3_screenshots_montreal_0039.jpg.jpg f1_2010_e3_screenshots_montreal_0058.jpg.jpg f1_2010_e3_screenshots_montreal_0061.jpg.jpg f1_2010_e3_screenshots_montreal_0070.jpg.jpg f1_2010_e3_screenshots_montreal_0088.jpg.jpg

17. #57 SP
    In tema cu weekend-ul asta.

18. #58 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Imaginile insorite tot desaturate si sterse din punct de vedere al cromaticii sunt...

19. #59 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cred ca mai degraba sunt limitari ale engine-ului. Ma tem ca va trebui sa asteptam o noua versiune cu modificari drastice a engine-ului pentru a scoate toate limitarile ce sunt prezente acum.

20. #60 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Cred ca mai degraba sunt limitari ale engine-ului. Ma tem ca va trebui sa asteptam o noua versiune cu modificari drastice a engine-ului pentru a scoate toate limitarile ce sunt prezente acum.
    Poate sa fie si strategie de-a lor. Sunt destui care o sa aprecieze jocul respectiv si asa, in stadiul alpha, desaturat. Pai cand incep sa bage baietii culori in el, plus alte lucruri, va dati seama ce impresie o sa faca F1 2010 atunci! Am incredere ca au engine bun, nu prea stiu ce ar putea reprosa cineva engine-ului din Dirt 2, de exemplu, iar Dirt 2 avea de-a face cu noroi, praf, peisaje indepartate, vegetatie, trasee detaliate chiar bine, culori vii etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks