ce culori "ruginite" are jocul asta![]()
in prima poza chiar imi plac culorile insa cea dea doua e foarte foarte palida cu atata nunata de galben,eu sper sa nu fie un grid cu masini de f1,cum a mai spus cineva
De mine poate sa arate ca si GP 2 din punct de vedere grafic. Daca e gameplay-ul bun si simulat cum trebuie, e ca si vandut.
Grid cu masini de F1 = big no-no !
In special ar face bine sa faca o trasa ideala care sa trebuiasca sa fie respectata pentru a avea vreo sansa, nu cum e in GRID.
LE: Dupa ce am citit Hands-on-ul de pe Gamespot, parca sunt mai entuziasmat de joc. Insa tot vreau un demo inainte.![]()
am vazut niste emisiuni la care a fost invitat andy gray, printre care chiar si cea de la gamespot. Today on the Spot :: Today On The Spot - F1 2010
sunt adaugate atat de multe lucruri noi (cel putin teoretic), incat la F1 2015 s-ar putea sa vorbim cu inginerii prin headset despre "problemele" masinii, ce vor fi simtite![]()
Cred ca mai degraba sunt limitari ale engine-ului. Ma tem ca va trebui sa asteptam o noua versiune cu modificari drastice a engine-ului pentru a scoate toate limitarile ce sunt prezente acum.
Poate sa fie si strategie de-a lor. Sunt destui care o sa aprecieze jocul respectiv si asa, in stadiul alpha, desaturat. Pai cand incep sa bage baietii culori in el, plus alte lucruri, va dati seama ce impresie o sa faca F1 2010 atunci!Am incredere ca au engine bun, nu prea stiu ce ar putea reprosa cineva engine-ului din Dirt 2, de exemplu, iar Dirt 2 avea de-a face cu noroi, praf, peisaje indepartate, vegetatie, trasee detaliate chiar bine, culori vii etc.
Bookmarks