In sfarsit masini din sezonul curent,arata destul de bine
Formula 1 Video Game, E3 2010: Developer Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
In sfarsit masini din sezonul curent,arata destul de bine
Formula 1 Video Game, E3 2010: Developer Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Arata bine din ce am vazut pana acum. Apropo, sa va uitati in retrovizoare sa vedeti ce ciudat se "taie" copacii. Oricum, ador ploaia din joc.
abia astept.. am terminat f1 c.e. de 3 ori si mai joc din cand in cand si online.
ps: merge cineva la hungaroring?
Sper sa avem si la acest F1 modul spectator in timpul calificarilor pt ai putea urmari pe ceilalti piloti cum abordeaza un tur de calificare si ce timpi obtine pe fiecare sector cronometrat ca sa stim cat de tare tre sa tragem noi cand iesim pt un tur de calificare
sa vedeti cum jucam multiplayer in 22 de jucatorio sa fie bataie pe locuri cand organizam cursele
![]()
Din ce am vazut pana acum, coliziunile sunt aproape de zero. In trailere de mai sus, il atinge de nu stiu cate ori pe ala din fata cu pneul stanga-sus. Nu se intampla absolut nimic, parca ala din fata ar fi fost facut din aer. O prostie... sper sa le imbunatateasca.
Intradevar,si sa conduci o formula pe ploaie,mai ales daca si afara ploua,stai frumusel in casa,m-as simti in al 9-lea cer :X
Bookmarks