Tot ce tine de SP nu a mai fost actualizat de multi ani si nu-i intereseaza prea mult.
Focusul lor este pe Ultimate Team si nu se va schimba prea curand - FIFA/EAFC = UT pentru ca acolo sunt banii.
Tot ce tine de SP nu a mai fost actualizat de multi ani si nu-i intereseaza prea mult.
Focusul lor este pe Ultimate Team si nu se va schimba prea curand - FIFA/EAFC = UT pentru ca acolo sunt banii.
Mda, dupa cum ma asteptam, 9/10 matchmakings in Online Seasons ma baga cu Al-Hilal, Al-Ittihad, Miami FC, Al-2323h4ghfhfgh.... ma asteptam ca partea retardata a comunitatii de Fifa sa vrea sa joace doar cu Ronaldo si Messi, nu cu echipe de fotbal, este superb si extrem de aproape de realitate un meci Farul - Miami FC sau Real Madrid - Al Hilal...
Greu am prins si eu un Farul - PAOK si un Liverpool - Barcelona si in ambele mi-a dat retardatul rage quit, deci practic din 20 de attempts de a duce la capat un meci de fotbal cu echipe europene am failat in toate...
Sincer, multe jocuri au facut asta (parca la call of duty poti sa dai skip/ignore la anumite harti sau moduri de joc), era atat de greu sa implementeze un filtru cu 'avoid League X' sau 'ignore team Y' whatever atunci cand face matchmaking?
Well then, Online Friendlies & Couch Versus pentru mine, mai rar si cu constrangeri temporale, dar macar asa ma pot bucura de fotbal, care apropos, se simte mai bine ca niciodata.
Revin cu pareri despre joc atunci cand voi putea sa ma joc...
Las informatia asta aici pentru cei pasionati de fotbal, nu doar de jocul in sine.
Va puteti downloada si personaliza carcasa jocului in functie de echipa favorita, pe platforma favorita.
Site-ul este oficial al EA, poza este legit, ma bucura initiativa lor. Tot ce trebuie este un click pentru download si o imprimanta buna:
https://fc24-club-packs.ea.com/en-us/romania/liga-1
Tot jocul asta este scriptat.
https://twitter.com/****rcade/status...e1L1TAwGA&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Abia astept sa joc la Euro 2024 cu Romania, sper sa fie lansat ca si mod oficial de joc!It looks pretty certain that you’ll be able to jump into a fully-licensed UEFA Euro 2024 competition in Kick Off and Career Mode
Romania, trezeste-te, ne vedem in Germania!
Este si foarte jucat dar sigur au contribuit si cei de la EA Romania.
As spune totusi ca si calificarea Romaniei la Euro 2024 este un bonus pentru cum se va vinde jocul in Romania in continuare, cine nu l-a jucat pana acum are un motiv in plus sa-si incerce norocul cu Hagi si Alibec la vara in acest mod de joc oficial de la UEFA
Bookmarks